Ace Magazine
Image default
Relatie

Bedrukte mokken als relatiegeschenk

Bent u op zoek naar een leuk relatiegeschenk, maar wilt u iets anders dan andere bedrijven al hebben? Dan is een mok een leuk idee. Wij horen u al denken: “Een mok? Dat is niet origineel.”, maar wij bedoelen uiteraard niet zo maar een standaard mok!

Mok als relatiegeschenk

Veel bedrijven geven een mok, met daarop hun logo afgedrukt, aan hun relaties. Dit is echter niet erg uniek en dat wilt u natuurlijk niet. U wilt iets wat mensen mooi en bijzonder vinden en zeker zullen gebruiken, want anders is dat zonde van de kosten die u geïnvesteerd heeft in de relatiegeschenken.

Magische mok is de oplossing

De magische mok is de oplossing! Deze mok zullen uw relaties zeker vaak gaan gebruiken. Als men deze mok voor de eerste keer ziet, zal men niets bijzonders zien. De mok heeft een neutrale en effen kleur en past dus bij elk servies. Maar… zodra er warme vloeistof (koffie, thee, etc.) in de mok geschonken wordt, gebeurt er iets magisch. Er verschijnt dan een mooie tekst of afbeelding. U bepaalt wat voor tekst of afbeelding dit is. Dit kan dus alles zijn, zoals uw logo of een foto van uw bedrijf of product, maar het kan ook iets totaal anders zijn. Dus wees creatief en ontwerp een mooie mok waar iedereen met veel plezier uit zal drinken. Zodra de mok weer afkoelt, verdwijnt de afbeelding weer.

Leuk voor uw relaties, maar ook voor uw personeel

Een magische mok is niet alleen leuk als relatiegeschenk, maar ook leuk om aan uw personeel te geven. Als u de mokken dan voorziet van de namen en / of foto’s van uw personeelsleden en eventueel gezinsleden, dan zullen zij deze met veel plezier gebruiken. Vooral de kinderen van uw personeelsleden zullen deze magische mokken geweldig vinden. Ook kunt u kiezen voor een normale mok met daarop de namen van uw personeelsleden. Als daar dan ook nog hun favoriete drankje op wordt vermeld (bijv. koffie met suiker en melk), dan wordt het koffierondje wel erg simpel om te doen. Men hoeft geen lange lijst van bestellingen meer te onthouden. Zij kijken op de mokken wat daar in moet en het koffierondje is dan in een mum van tijd geregeld.

Veel succes met het bedenken van een leuke tekst en / of afbeelding voor op de mok en veel plezier met het uitdelen van dit originele relatiegeschenk.