Ace Magazine
Image default
Onderwijs

Voordelen van Thuisonderwijs

aarom zoveel gezinnen de thuisschoolkeuze maken

Het is geen geheim, thuisonderwijs wordt steeds populairder voor gezinnen die op zoek zijn naar het beste onderwijs voor hun studenten. En de voordelen van homeschooling zijn zo groot dat je gemakkelijk tien verschillende thuisonderwijsfamilies kunt tegenkomen en tien verschillende voordelen van homeschooling kunt horen.

Als gevolg hiervan is het moeilijk om de belangrijkste voordelen van homeschooling te definiëren zonder belangrijke voordelen of redenen te missen die mensen kiezen voor thuisonderwijs. In feite zou je gemakkelijk kunnen zeggen dat de voordelen van thuisonderwijs alleen worden beperkt door de verbeeldingskracht van elke thuisonderwijsouder.

Bij ondervraging kwamen homeschoolers echter een aantal grote voordelen van homeschooling overeen.

De kern van al deze voordelen is Freedom!

Het voordeel van de vrijheid omvat veel van de voordelen van homeschooling aangehaald door thuisonderwijs gezinnen:

• Vrijheid om waarden en normen in te bedden die consistent zijn met de religie van het gezin
• Vrijheid om hun eigen schema te definiëren
• Vrijheid om tijd door te brengen als een familie
• Vrijheid om andere interesses na te streven
• Vrijheid om te focussen op noodzakelijke academici
• Vrijheid voor socialisatie van de echte wereld.

Deze vrijheden en nog veel meer maken homeschooling de keuze voor gezinnen over de hele wereld.

Lees verder om meer te weten te komen over de vier grote vrijheidsvoordelen van homeschooling:

Voordeel # 1 – Vrijheid om morele waarden en waarden in te voeren
Voordeel # 2 – Vrijheid om socialisatie van het echte leven te ontwikkelen
Voordeel # 3 – Vrijheid van flexibiliteit
Voordeel # 4 – Vrijheid als gezin

Voordelen van homeschooling # 1

Vrijheid om waarden en normen in te bedden die consistent zijn met de religie van het gezin.
Veel homeschooling gezinnen noemen dit als de nummer een reden dat zij ervoor kiezen om hun kinderen homeschool en daarom een van de belangrijkste voordelen van homeschooling. In een wereld waar religieuze vrijheid van alle kanten wordt aangevallen, kiezen ouders ervoor hun rechten terug te nemen en tijd te investeren in het karakter en de opvattingen van hun kinderen.

Deze ouders voeden hun kinderen op in een omgeving waar hun overtuigingen de opvoeding bevorderen. Overtuiging leidt tot passie; het leidt naar richting; het leidt tot een gevoel van doel. Dientengevolge zijn ouders die thuis zijn van overtuiging, over het algemeen zeer succesvolle leraren.

Denk terug aan je favoriete leraar. Was hij een persoon die niet echt gaf om wat hij leerde? Was zij iemand die geen enkele drive of doel had? Ik zou durven zeggen dat je beste leraar iemand was wiens passie evident was. En wanneer passie u drijft, kunt u die passie implementeren in elk onderwerp, in elke activiteit, in elk aspect van uw thuisonderwijsprogramma.

Dit is een enorm voordeel voor thuisonderwijs gezinnen. Niet alleen hebben ze de mogelijkheid om hun kinderen te trainen op de manier waarop ze zouden moeten gaan, maar hun passie maakt het programma des te dynamischer. En dit is een groot voordeel in elke schoolomgeving.

Voordelen van homeschooling # 2

Socialisatie

Waarom socialisatie als een van de voordelen van thuisonderwijs noemen? Is dit niet het onderwerp dat de meeste controverse veroorzaakt voor homeschoolers? Inderdaad, dit is een van de grootste zorgen voor nieuwe homeschoolers evenals voor mensen van buiten.

Maar feit is dat homeschoolers een voordeel hebben op het gebied van socialisatie. Zij gaan niet mee op schoolreis en moeten dus veel zelf leren.

Waarom? Het is al lang erkend door college opnames counselors dat homeschoolers hebben het voordeel ten opzichte van hun collega’s in het vermogen om te converseren en interactie met hun docenten en ander personeel zonder intimidatie. Ze hebben ook het voordeel van het werken met collega-studenten van alle leeftijden, omdat dit de manier waarop hun school werd gestructureerd elke dag voor jaren.

In plaats van het ervaren van de gecontroleerde socialisatie van een klaslokaal, het geheim de uitwisseling wanneer de leraar is niet op zoek, en de grenzen van slechts socialiseren met kinderen van hun eigen leeftijd, homeschoolers socialiseren op allerlei verschillende niveaus.

Jongere studenten hebben het voordeel van het leren van oudere homeschoolers die zij ondervinden door middel van steungroepen, excursies, homeschool “categorieën” en nog veel meer. En een van de voordelen voor de oudere leerlingen is dat ze een gevoel van verantwoordelijkheid en zorg als rolmodel voor de jongere studenten te ontwikkelen.

Homeschoolers hebben ook het duidelijke voordeel van het werken met mensen van alle leeftijden, inkomen, en beroepen. Ouders hoeven alleen tap in de eindeloze mogelijkheden om te helpen hun kind hun karakter, hun sociale vaardigheden en hun vermogen om het leven te behandelen ontwikkelen.

Ik hoor opmerkingen de hele tijd over hoe goed homeschoolers zichzelf te behandelen met volwassenen, met andere studenten en in moeilijke situaties. De tijd doorgebracht met hun ouders heeft ze het voordeel van het zien van de eerste hand hoe het echte leven problemen op te lossen gegeven, hoe ze hun schema in evenwicht te brengen, hoe je moeilijke situaties, en hoe de tijd te vinden om het te krijgen allemaal gedaan te behandelen.

Voordelen van Thuisonderwijs # 3

Flexibiliteit

Voor sommigen flexibiliteit voordeel: een schema dat de eisen van hun situatie voldoet; anderen zien de flexibiliteit voordeel als het vermogen om curriculum aan te passen aan de behoeften van hun kind; en nog anderen bekijk de flexibiliteit voordeel als het vermogen om hun kind om dieper te graven in een onderwerp in plaats van simpelweg bewegen op de volgende eenheid.

Veel homeschooling families zijn families in beweging. Of dit komt door het werk eisen of kinderen die betrokken zijn bij sport, acteren, dans, enz., Ze hebben behoefte aan een flexibele planning. Een van de voordelen van homeschooling is dat het mogelijk een familie om een gezin te blijven, terwijl ook voldoen aan de eisen van een actieve schema.

Aangepaste curriculum is een enorm voordeel om homeschooling. Homeschoolers zijn niet beperkt tot curriculum op een vast grade niveau. In plaats daarvan, zijn ze in staat om de exacte niveau vast te stellen om hun vaardigheden en capaciteiten te ontmoeten en er beginnen. Dit betekent dat sommige homeschoolers zal werken op een vijfde leerjaar in wiskunde, een zesde leerjaar in het Engels, en nog een ander niveau voor andere onderwerpen. Deze aanpak geeft studenten het voordeel van het beheersen van noodzakelijke concepten alvorens over te gaan en om snel vordert in die onderwerpen waar hij of zij is het meest succesvol.

Het heeft ook het voordeel dat het openen van de deur voor verdere studie in een onderwerp van belang. Als de student is het nemen van een literatuurstudie cursus op school en is gefascineerd door William Shakespeare, zal de leerkracht niet te stoppen en laat extra weken voor verdere studie. In plaats daarvan, de passie al snel ontstoken neemt een achterbank aan de eisen van de klas. Thuisonderwijs gezinnen kunnen profiteren van die passies en studenten in staat om dieper te graven en leer meer.

Voordelen van Thuisonderwijs # 4

Familie tijd

Dit is één van de grootste voordelen om homeschooling! Waar kunt u beter om relaties te koesteren, vertrouwen op te bouwen, inboezemen karakter, en het versterken van banden dan de familie? Uit onderzoek blijkt dat studenten in gezinnen die eten eindelijk een gezamenlijke maaltijd per dag zijn meer succes en minder waarschijnlijk te krijgen in de problemen. Stelt u zich de impact die u op de toekomst van uw kind kunt hebben door uw familie tijd steeds meer vertienvoudigd!

Zal uw kind leren van collega’s en / of leerkrachten die al dan niet dezelfde waarden delen of zal hij het voordeel van het leren van u? Welke karaktereigenschappen zullen ze te modelleren als volwassenen?

Een van de voordelen van homeschooling is dat door je heen, zullen ze leren om ouderen te respecteren; ze zullen worden gespaard het slaan neer zo prominent in de scholen vandaag; ze zal het vertrouwen in wie ze zijn te ontwikkelen; en zij zullen worden volwassenen.

Tijd met de familie is zo kort-Thuisonderwijs kunt u die tijd te maximaliseren en geniet van uw kinderen.

De voordelen van homeschooling zijn eindeloos! In feite kan de voordelen die u ervaart volledig verschillend van de hier genoemde voordelen zijn. Echter, het voordeel van de bevolking is je eigen normen en waarden, het voordeel van socialisatie, het voordeel van de flexibiliteit en het voordeel van de familie tijd zijn alle voordelen van Thuisonderwijs dat centrum rond de vrijheid! En dat is een voordeel dat geldt voor iedereen!

http://www.obs-buinen.nl/