Dit examenbureau regelt examenlocaties en digitaal toetsen

Dit examenbureau regelt examenlocaties en digitaal toetsen

  • september 9, 2020
  • 0 comments

De examenperiode is altijd een drukke tijd voor scholen en andere onderwijsinstellingen. In een korte tijd moeten er immers veel examens worden afgenomen. Moet u een examenlocatie regelen voor veel examenkandidaten? Dat kan lastig zijn. Zeker als alle deelnemers ook een computer nodig hebben, is een geschikte ruimte niet altijd voorhanden. Gelukkig kunt u de hulp inschakelen van Eureka Examens. Dit examenbureau regelt examenlocaties door heel Nederland. Vertel de medewerkers uw wensen en zij zorgen voor een geschikte locatie die aan al uw eisen voldoet. Bovendien kunt u bij dit examenbureau ook terecht voor digitaal toetsen. Dat maakt het maken en nakijken van examens een stuk eenvoudiger. Lees verder en ontdek alle mogelijkheden.

Digitaal toetsen is steeds gebruikelijker

Eureka Examens is een examenbureau waar u ook terecht kunt voor digitaal toetsen. Steeds meer onderwijsinstellingen maken gebruik van deze optie. Dat is niet gek, want digitaal toetsen brengt veel voordelen met zich mee. Zo maakt u eenvoudig allerlei soorten vragen. Denk bijvoorbeeld aan open vragen en meerkeuzevragen, maar ook aan hotspotvragen en sorteervragen. Bovendien worden de vragen random aan examenkandidaten gepresenteerd, waardoor niemand dezelfde toets krijgt. Hierdoor heeft spieken geen zin en wordt de kans op fraude kleiner. Tot slot zijn digitale toeten ook eenvoudiger en sneller na te kijken dan toetsen op papier. U voert de juiste antwoorden in en de computer doet het nakijkwerk. Dat is pas gemak! Geen wonder dat steeds meer docenten overstappen op deze vorm van toetsing. Bent u de volgende?

Zorg dat u geen stress heeft tijdens de examens

Examens leveren altijd veel stress op bij kandidaten, maar voor u hoeft het geen stressvolle periode te zijn. Schakel Eureka Examens in en dit examenbureau regelt alles wat u nodig heeft. Van een locatie met de benodigde voorzieningen, tot speciale software voor digitaal toetsen. Zo gaat u wél ontspannen de examentijd in.