Ace Magazine
Image default
Zorg

Zorgverzekering kiezen die bij u past

Bent u tevreden met de zorgverzekering die u voor dit jaar heeft afgesloten? Of is er inmiddels iets veranderd in uw zorgbehoeften waardoor uw verzekering niet meer helemaal aansluit? Veranderen van zorgverzekering kunt u niet zomaar. Als u wilt overstappen, dan kunt u dit aan het einde van het jaar doen. Daarom is de juiste zorgverzekering kiezen zo belangrijk. Hierbij kunt u rekening houden met de zorg die u komend jaar verwacht nodig te hebben. En misschien zijn er wel meer factoren die u belangrijk vindt, zoals een eerlijke premie of goede klantenservice.

Salland staat voor kwaliteit

Woont u in Overijssel of Gelderland? Dan kunt u een zorgverzekering afsluiten bij Salland. Wij bieden alles wat u mag verwachten van een goede zorgverzekering: kwaliteit, een ruime keuze in aanvullende verzekeringen en betrokkenheid bij onze klanten en bij de zorg. Salland doet er alles aan om goede zorg bereikbaar te maken voor iedereen. En om de kwaliteit van de zorg hoog te houden, investeren we een deel van uw premie in verschillende zorginitiatieven. Zo bent u verzekerd van de beste zorg dicht bij huis.

Collectieve zorgverzekering afsluiten

Bij Salland heeft u de mogelijkheid om een collectieve zorgverzekering af te sluiten. Dit betekent dat u uw verzekering afsluit via uw werkgever of de sportvereniging waar u lid van bent. Dit maakt uw zorgverzekering van Salland nog voordeliger. Ook uw meeverzekerde gezinsleden profiteren van korting op de zorgpremie. Salland heeft afspraken gemaakt met veel bedrijven en verenigingen in de regio. Op de website kunt u zien of uw werkgever of vereniging een contract heeft met Salland. Komt u er niet uit? Dan helpen wij u natuurlijk graag verder.

https://www.salland.nl