Image default
Mode en Kleding

Waarom een softshell jas kopen als bedrijfskleding

U wil voor uw werknemers een jas kopen, echter weet u nog niet zo goed welke jas dit moet zijn. U heeft de wens dat deze veel en lang gebruikt mag worden, en kan worden aangeschaft tegen een acceptabele prijs. Omdat uw werknemers buiten werken in verschillende werkomstandigheden, moet de jas warm en winddicht zijn. Wanneer u zich herkent in bovenstaand verhaal, lees dan verder. Want een softshell jas kan de ideale werkjas voor u en uw werknemers zijn. Een softshell jas bedrukken gaat eenvoudig naast de tal van andere voordelen die deze jas biedt.

Wat is een softshell jas

Een softshell jas is een jas soort die is opgebouwd uit verschillende lagen. De buitenkant van deze jas is van kunststof gemaakt. Zoals polyester of polyamide bijvoorbeeld. Een eigenschap die deze vezels hebben is dat het vocht goed doorlaat zonder het zelf op te nemen. Hierdoor is de jas snel droog wanneer deze nat is. De binnenkant van de softshell jas is voorzien van micro-fleece, waardoor de jas warm aanvoelt. Het is een comfortabel materiaal om te dragen. 

Voordelen van een softshell jas

Een softshell jas is een sterke jas, die niet snel kapot zal gaan door het gebruik van de verschillende lagen. Het sluit goed aan je lichaam, doordat er gebruik is gemaakt van elastische materialen. Die meerekken bij het bewegen. Overmatig zweten zal minder voorkomen dan in een gewone jas, doordat een softshell jas zo is gemaakt dat het vocht van binnen naar buiten transporteert. Een ander voordeel van softshell is dat de jas winddicht is! Bij een koude windvlaag zullen uw medewerkers dat als minder heftig ervaren. Een softshell jas is daarnaast relatief licht. En is goed bestand tegen lichte sneeuw of regen. Echter wanneer het giet, is deze jas niet geschikt. En voldoet uw regenkleding het beste. Al deze eigenschappen gezamenlijk maken het een jas die erg fijn is om te dragen tijdens bijna alle seizoenen in Nederland. Een softshell jas presteert uitstekend bij temperaturen van 5-20 graden Celsius. 

Softshell jas bedrukken: waar op letten?

Als u bent overtuigd in de voordelen van een softshell jas, wil u deze waarschijnlijk ook laten bedrukken. Wij zullen u tips meegeven waar u hierbij op kunt letten. 

Er zijn namelijk tamelijk grote prijsverschillen in het bedrukken van dit type jassen. Dit wordt veroorzaakt doordat drukkers niet eenzelfde druktechniek rekenen. En afhankelijk van de drukkerij die zij gebruiken, aanlopen tegen variabele opstartkosten en personeelskosten. Doorgaans geldt hierbij dat u voor de waarborging van hoog kwaliteit drukwerk, het beste kunt kiezen voor de partijen die een hogere prijs vragen. Dit klinkt tegenstrijdig, echter is het vaak zo dat aanbieders die softshell jassen bedrukken tegen een lage prijs, gebruik maken van een inferieure druktechniek. Waardoor dit ten koste gaat van de levensduur. Wat ervoor zorgt dat u uiteindelijk duurder uit zult zijn met de goedkopere jassen.

Naast drukkwaliteit, is het uiteraard van groot belang dat u een softshell jas laat bedrukken op een model jas dat past bij de uitstraling van uw bedrijf. In een kleur waarbij zowel uw werknemers in zijn geheel, als uw bedrijfslogo, goed zichtbaar zijn. Denk ook goed na over de plek(ken) waarop u uw bedrijfslogo op de softshell jas wil bedrukken.

 

Related posts

Welke schoenen dragen onder een pak?

Hoe werkt thermo ondergoed?

Goedkope sieraden