Stalen bankpoten van tafelpoten.shop

Stalen bankpoten van tafelpoten.shop

  • januari 13, 2021
  • 0 comments

Stalen bankpoten van tafelpoten.shop

Een geweldige eettafel gescoord, dan komt de keuze.. ga jij voor stoelen aan de eettafel of kies je toch liever voor een eetbank? De meeste eetbanken in woonwinkels zijn praktisch maar hebben ze ook het juiste formaat? Met het aanschaffen van de stalen bankpoten van Nordstahl kun je zelf jouw perfecte bank samenstellen, in de afmeting zoals deze het beste bij jouw tafel past. Doordat de stalen bankpoten verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen, kun jij zelf kiezen of je ze met of zonder leuning zou willen bestellen. De onderstellen zijn niet alleen in staalkleur of zwart maar ook in het wit of verzinkt (voor buitengebruik) te koop bij Tafelpoten Shop!

Stalen bankpoten bij tafelpoten shop

Doordat de stalen bankpoten voorzien zijn van bevestigingsplaten zijn deze gemakkelijk te bevestigen aan verschillende soorten hout of eventueel steen of beton. Het mooie van de stalen bankpoten van Nordstahl is dat deze perfect te combineren zijn met robuuste houten en natuurstenen planken. De bankpoten zijn ontzettend eenvoudig te bevestigen via de sleufgaten in de bevestigingsplaten aan de bovenkant. Stop hier even een tellerkopschroef of houtdraadbout in en je eetkamerbank staat als een huis in huis!

Verschillende variaties bankpoten

De bankpoten hebben allerlei voordelen en daarbij zijn er zijn ontzettend veel variaties! Zo heb je bijvoorbeeld X poten of bankpoot H. Wil je liever een bank met een leuning? Kies dan voor de Bankpoot N. Maak je een bank voor in de tuin? Kies dan voor een van onze verzinkte modellen.  Voorbeelden van bankpoten in de verzinkte uitvoering zijn:

–          Bankpoot H

–          Bankpoot X

–          Bankpoot Leuning

Voorbeelden van losse stalen zwarte bankpoten voor onder uw bankje zijn:

–          Bankpoot H

–          Loungebank frame (dubbel gecoat voor buitengebruik)

–          Bankpoot leuning

 

Het onderhouden van uw stalen salontafelpoten

Nu heb je mooie stalen bankpoten maar dan is het ook belangrijk dat deze goed kunnen worden onderhouden. Zoals je misschien weet blijft er vaak stof liggen op stalen oppervlakten. Het mooie van deze stalen salontafelpoten is dat de poedercoating ervoor zorgt dat deze gemakkelijk afneembaar is met een vochtige doek. U kunt zelfs met groene zeep de stalen bankpoot afnemen zodat deze ook mooi zal glimmen en stof tegen zal gaan.

Zichtbare lasnaden voor een industriële look

Alle stalen bankpoten worden dusdanig gelast zodat de lasnaden zichtbaar blijven. Deze naden worden door gecertificeerde lassers en professionele lasersnij machines bewerkt. Op deze manier behouden de stalen bankpoten hun industriële robuuste karakter. Ongeacht de kleur van de poedercoating!

https://www.tafelpoten.shop/bankpoten/