Welke onderdelen zijn er belangrijk bij een marketingmix?

Welke onderdelen zijn er belangrijk bij een marketingmix?

  • februari 23, 2021
  • 0 comments

Je hebt bij een marketingmix te maken met veel onderdelen die essentieel zijn. We gaan het in dit artikel hebben over je website en over social media. Dit zijn twee onderdelen die heel belangrijk zijn als het gaat over het bereiken van een goede conversie en de juiste doelgroep. Heb je na het lezen van dit artikel nog veel vragen of wil je er gewoon meer over weten, twijfel dan niet en neem contact met mij op!

Hoe draagt een webdesign bij aan een betere conversie?

Het makkelijkste antwoord dat ik kan geven is; maak twee sites en zet er exact dezelfde content op, maar maak voor beide een andere indeling en zorg voor net zoveel verkeer. Wat je gaat zien is dat de conversie bij beide sites toch anders ligt en dat het vaak verschil vaak echt gigantisch is. Dit kan door kleur en indeling gecreëerd worden. Dit wordt vaak gebruikt om te testen en te zorgen voor een betere conversie op de website. Heb je vragen bij je eigen website en je wilt een nieuwe website laten maken; dan is het zeker aan te raden om hier eerst goed onderzoek in uit te voeren!

Wat kost het om een goede conversie gerichte website te laten maken?

Wat zijn de kosten om een nieuwe website te laten maken? Dit is een vraag met een breed antwoord. Wil je namelijk kwaliteit, maatwerk en goed opgebouwd voor SEO en SEA? Dan ben je gewoon wat meer kwijt voor een website!

Waarom is Social media essentieel voor een marketingmix?

Social media kanalen zorgen voor de balans in pull en push marketing. Met Pull marketing zorg je dat iemand die al op zoek is naar jouw product of dienst jou vindt en met push marketing kan je een behoefte creëren of iemand de juiste richting in begeleiden. Als we gaan kijken naar het aankoop proces, dan moet iemand je minstens 4 keer gezien hebben, voordat het conversie verhogend werkt. Dus hoe eerder je in beeld bent hoe beter!

https://allinone-media.nl