Ace Magazine
Image default
Marketing

Google Ads bureau

Wilt u Google campagnes gaan draaien omdat u meer bezoekers op uw website wilt of simpelweg meer omzet wilt maken? Goed idee om te starten met het aanzetten van een Google campgne! Maar waar moet u beginnen en kunt u dit zelf doen? Wij leggen het u uit en vertellen u waarom u het beste voor een Google Ads Bureau kunt kiezen. 

Wat is het en wat kan ik ermee? 

Google Ads is een van de advertentie programmas van de zoekmachine Google. Je kunt dit programma gebruiken om te adverteren met uw product of een bepaald zoekwoord. Met deze advertenties kunt u potentiele gebruikers of kopers naar uw website sturen en hier neemt u het stokje over. Google Ads kunt u op verschillende manieren inzetten. Der meest bekende methoden is het adverteren op een zoekwoord dat kenmerkend is voor uw onderneming. Hier betaald u veelal per ‘klik’ om een top positie te krijgen binnen de Google resultaten. 

Display advertenties

Een andere vorm van Google Ads zijn display advertenties, oftewel de banner die u tegenkomt waneer u een aandere website bezoekt. Zo wordt u getriggert om de website achter de banner te bezoeken en over te gaan tot aankoop of en maken van contact. Met na de remarketing display campagnes zijn erg krachtig, hier worden uitsluitend potentiele klanten benaderd. Vraag aan uw Google Ads bureau hoe u dit het beste aan kunt pakken.

Conclusie

Google zorgt dus veer veel potentiele klanten op uw website. Hoe u een website onderhoud en inricht op Google Ads kunt u overlaten aan een web design bureau, zij weten als geen ander hoe ze het beste uw website moeten bouwen. 

 

 

https://onlinemeersucces.nl/google-ads-bureau/