Ace Magazine
Image default
Internet marketing

Hoe trek ik veel bezoekers naar mijn website ?

Hoe trek ik veel bezoekers naar mijn website?

Iedereen die een website heeft natuurlijk graag dat er (veel) bezoekers komen.  Wanneer jouw website bovenin de zoekresultaten verschijnt van bijvoorbeeld Google, trek je natuurlijk meer mensen en dus meer omzet, dan wanneer je op pagina twee of verder verschijnt. Het is zelfs onderzocht, dat de meeste mensen niet verder kijken dan de eerste vijf in het rijtje. Logisch dat veel webbeheerders met hun website proberen hoger in Google te komen.

Hoe krijg ik mijn website bovenaan?

“Toevallige” bezoekers komen vaak op je site terecht via de zoekmachines zoals Google. Het lijkt soms wel eens of dat het enige is waar online marketing bedrijfjes mee bezig zijn. Het is een soort nationale sport geworden om ervoor te zorgen dat je bovenaan komt in de ranking. Maar zijn er dan ook concrete dingen die je kunt ondernemen om dat voor elkaar te krijgen?

Adverteren of je website aanpassen

Dit zijn de twee grote lijnen waar de meeste ondernemers en webdevelopers momenteel op focussen. SEO, een term die staat voor “Search Engine Optimizing” richt zich voornamelijk op het correcte gebruik van zoektermen in tekst en tussenkopjes. Je kunt dit proces ook versnellen door SEA toe te passen, ofwel adverteren. Tegen betaling plaats je dan een titel en omschrijving die ervoor zorgt dat jouw pagina’s hoog scoren. Je kunt het vergelijken met marktplaats waar de betaalde advertenties bovenaan de gratis advertenties verschijnen. Als je beide methodes combineert, boek je gegarandeerd succes.

https://internetmaster.nl/