Ace Magazine
Image default
Internet marketing

Een toegankelijke chatbot laten maken

Of een chatbot maken moeilijk is? Geen idee, maar bij Boom!!Chat hebben ze alvast de perfecte chatbot software, waarmee je zelf in geen tijd een chatbot kunt maken. Uiteraard zijn de meeste zaken al geprogrammeerd, maar het finetunen kun je zelf. Zo maak jij je chatbot helemaal op maat van jouw bedrijf, met de ondersteuning van rasechte professionals en hun software.

Boom!!Chat  kan jouw chatbot helemaal maken, maar net zo goed ga je er dus zelf mee aan de slag. De software is zo toegankelijk mogelijk gemaakt en je hoeft helemaal geen programmeur of developer te zijn om een chatbot te maken. De basis is voorzien, het gaat om het instellen en afstellen. Met een chatbot te maken verhoog je je klantenservice en druk je de kosten. Een chatbot maken is immers best betaalbaar, terwijl je er heel wat manuren mee uitspaart en overschakelt naar een online 24/7 klantenservice. Exact wat klanten vandaag de dag verwachten van bedrijven. Met de software om een chatbot te maken in handen, druk je je kosten en bind je je klanten. Waarom zou je de mogelijkheden eens niet onderzoeken?

Krachtige software voor je chatbot

De tijd dat enkel grote multinationals over een chatbot beschikken ligt al lang achter ons. Een chatbot maken is geen kinderspel, maar de technologie is wel toegankelijker geworden. Ook kmo’s kunnen met de software van Boom!!Chat  aan de slag en puike resultaten boeken.

De cijfers bewijzen dat een chatbot (laten) maken onmiddellijk rendement oplevert. Maar liefst 90% van de meest gestelde vragen door klanten, kunnen door een chatbot van een antwoord voorzien worden. Zo spaar je een massa tijd uit en kun je je medewerkers een stuk nuttiger inzetten. Bovendien mis je geen enkel telefoontje meer en leg je de drempel om contact op te nemen veel lager. Een chatbot laten maken is dan ook een verstandige investering die je razendsnel kunt recupereren.

Afgestemd op jouw klanten

Kies je voor Boom!!Chat , dan kies je voor een jong Nederlands bedrijf, waar je je chatbot laat maken. Zij leveren maatwerk af en stoppen heel wat artificiële intelligentie in de software van jouw chatbot. Zo leert deze continu bij en stijgt de kwaliteit van de antwoorden. Dit zonder dat hier bijkomende kosten aan gekoppeld zijn.

Je krijgt toptechnologie in handen waarmee je een chatbot kunt maken die perfect is afgestemd op de wensen van jouw klanten. Een handig dashboard zorgt ervoor dat je alles perfect kunt monitoren. Zonder probleem kun je tientallen klanten tegelijkertijd te woord staan, onmogelijk zonder automatisering.

Neem vandaag nog contact op en verneem alles over hoe je een chatbot laat maken en hoe de software functioneert. Je zult versteld staan hoeveel meerwaarde een chatbot voor jouw bedrijf kan betekenen.

https://www.boomchat.info/register/

Gerelateerde artikelen

6 tips voor een sterke landingspagina

WooCommerce en de kracht van goede hosting

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?