Ace Magazine
Image default
Hobby en vrije tijd

Online je kleren verkopen

Er zijn al heel wat applicaties en websites waar je je oude kleren op kunt zetten om ze te verkopen. Meer en meer mensen zetten hun kleren online om wat geld te verdienen in plaats van ze weg te gooien, het werkt ook wel echt want de kleren worden gekocht. Natuurlijk krijg je ze verkocht voor een veel minder bedrag dan watt jij had betaald toen je ze aankocht. Als je je kleren online zet dan kunnen mensen van overal je post bekijken en een bod doen of ze meteen kopen. Soms is het mogelijk om een bod te doen en als jij de verkoper dan ermee akkoord gaat dan kan het verkoopproces van start gaan.

Verzenden

Wanneer je je kleren succesvol hebt kunnen verkopen dan moeten ze nog bij de koper terecht komen, dit doe je door ze op te sturen. Om ze op te sturen heb je natuurlijk een verzenddoos nodig, een verzenddoos kun je makkelijk in winkels vinden of je kan zelfs een doos gebruiken die je thuis hebt liggen en daarvan een verzenddoos maken. Als je een verzenddoos hebt gevonden dan moet je de verkochte artikelen mooi in de verzenddoos doen, vervolgens plak je het dicht en zet je er een label op. Als je verschillende bestellingen hebt, vergeet niet om de juiste label op de juiste verzenddoos te plakken om teleurstellingen te voorkomen.

Postkantoor

Ben je klaar met alles in te pakken in de verzenddozen? Dan moet je nu nog naar het postkantoor of een postpunt. Bepaalde websites werken samen met kleine en grote postbedrijven waardoor je makkelijk overal je pakje kan verzenden, sommige pakjes kun je niet zomaar naar een postkantoor brengen, maar je moet het bij een erkend postpunt achterlaten. Je hebt niet overal de mogelijkheid om via post.nl je pakje te versturen.

https://verpakgigant.nl/product-categorie/verzenddozen/