Ace Magazine
Image default
Gezondheid

tips om snel in slaap te vallen

1. Houdt bij hoe vaak en wanneer u slaapt, uw vermoeiheidsniveau gedurende de dag en andere symptomen. Dit heeft twee doelen: Het kan bepaalde activiteiten blootleggen die een goede nachtrust kunnen verstoren of bevorderen en het is een waardevolle tool voor uw huisarts of specialist als u besluit deze te raadplegen..U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van bepaalde apps.

2. Gebruik uw bed op de juiste manier.Een bed is bedoeld voor slapen en intimiteit, en niets anders. Uw werk doen in de slaapkamer is een zekerheidje dat het niet kunnen slapen wordt bevorderd.

3. Kies een goed matras. Het is bewezen dat het slapen op een slecht matras de kwaliteit van uw nachtrust negatief beinvloedt. Andersom kan het een positieve uitwerking hebben.

4. Stop met roken. Hier is nog een reden om te stoppen met roken. Rokers hebben vaker last van slapeloosheid, mogelijk door het tekort aan nicotine gedurende de nacht.

5. Regelmatige bedtijden. Vindt bezigheden die u tot rust brengen vlak voor het slapen en houdt u aan regelmatige bedtijden ook in het weekend.

http://Tipsominslaaptevallen.nl