Ace Magazine
Image default
Gezondheid

Praktijk voor fysiotherapie in Den Bosch

Heb jij last van jouw spieren of gewrichten? Dat is een veel voorkomende klacht. Veel mensen hebben hier last van. Jij kunt een afspraak maken bij Fysiotherapie Den Bosch. Hopelijk kunnen zij jou snel afhelpen van deze vervelende klachten.

Oorzaken klachten

Veel mensen werken op kantoor en zitten dan veel achter de computer. Ongemerkt nemen zij een verkeerde houding aan en daardoor kunnen er klachten ontstaan. Ook mensen met een zwaar lichamelijk beroep kunnen snel klachten krijgen. Een ander veel voorkomende oorzaak is sporten. Mensen kunnen daardoor geblesseerd raken. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van mogelijke oorzaken. Fysiotherapie in Den Bosch kan jou helpen om van deze klachten af te komen.

Wat doet fysiotherapie Den Bosch

Als jij voor de eerste keer bij fysiotherapie in Den Bosch komt, zal de fysiotherapeut eerst uitgebreid met jou bespreken wat jouw klachten zijn, wanneer jij de meeste klachten hebt, waardoor de klachten zijn ontstaan, etc. Daarna zal fysiotherapie Den Bosch jou onderzoeken en met jou bespreken wat de behandeling in gaat houden. Vaak bestaat fysiotherapie in Den Bosch uit een massage en oefeningen die je thuis moet doen. Met de massage probeert de fysiotherapeut jouw spieren los te maken en als de spanning er af gaat, zal dit vaak al veel schelen in de sterkte van de klachten. Daarnaast krijg je oefeningen mee die je thuis moet doen. Deze oefeningen zorgen bijvoorbeeld voor een betere lichaamshouding of versterken jouw spieren.

Doorverwijzing van fysiotherapie in Den Bosch

Als jij na een aantal behandelingen geen verbetering merkt, zal de fysiotherapeut jou doorverwijzen. Vaak word je eerst doorverwezen naar een manueel therapeut. Deze werkt vaak in dezelfde praktijk als de fysiotherapeut. Hierdoor gaat de overdracht erg eenvoudig en snel. Mocht deze jou ook niet kunnen helpen, zal je doorverwezen worden naar een arts in het ziekenhuis.

http://www.fysiotherapiedebuitenpepers.nl/fysiotherapie-den-bosch/