Ace Magazine
Image default
Gezondheid

Ongewenst zwanger? Bloemenhovekliniek biedt hulp

Een zwangerschap komt soms als een donderslag bij heldere hemel. Maar als je nog niet klaar bent voor een kindje in je leven dan moet je toch een goede oplossing vinden. De specialisten van Bloemenhovekliniek helpen je hierbij. Een behandeling bij Bloemenhovekliniek Bloemenhovekliniek helpt bij zwangerschapsafbreking in het eerste en tweede trimester. Voor welke behandeling je in aanmerking komt, is afhankelijk van de lengte van je zwangerschap. Bij vrouwen die tussen de 5 en 8 weken zwanger zijn, kiezen we meestal voor de abortuspil. Deze pil zorgt ervoor dat de embryo in een vroeg stadium door het lichaam wordt afgestoten. Ben je langer dan 8 weken zwanger dan krijg je een zuigcurettage of een instrumentele abortus. Voor al deze behandelingen ben je bij Bloemenhovekliniek in goede handen.

Laat je goed informeren

Als je ongewenst zwanger bent, zit je vast met veel vragen. Want welke keuzes heb je nu? En tot hoeveel weken in de zwangerschap kun je een behandeling ondergaan? Op onze website staan de antwoorden op al dit soort vragen. Ook is er informatie te vinden over de dag van de behandeling en over de spullen die je mee moet nemen. Zo weet je precies wat je te wachten staat.

Afspraak maken met Bloemenhovekliniek

Wanneer je denkt dat een abortus het beste is, dan kun je een afspraak maken bij Bloemenhovekliniek. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer +31 23 528 98 90, maar ook via ons online formulier kun je gemakkelijk een afspraak inplannen. Let er wel op je eerst een intakegesprek krijgt. Daarna heb je veelal een wettelijke bedenktijd van vijf dagen zodat je een weloverwogen beslissing maakt.

http://www.bloemenhove.nl/