Ace Magazine
Image default
Gezondheid

Microdermabrasie, alle voor- en nadelen op een rijtje

Regelmatige microdermabrasie behandelingen zijn een uitstekende manier om uw huid op haar jeugdigst te houden. Wanneer u beslist of microdermabrasie een goede optie voor u is, is één van de belangrijkste dingen om te overwegen de dramatische microdermabrasie voor en na resultaten die u kunt verwachten te zien.

De mate waarin u een verandering in de verschijning van fijne lijntjes en rimpels op uw huid voor en na microdermabrasie zien kunt moet zwaar wegen in het besluitvormingsproces bij de beslissing al dan niet te proberen microdermabrasie.

Wat zijn de resultaten?

Microdermabrasie voor en na resultaten variëren van persoon tot persoon en met het type van microdermabrasie behandelingen. Er zijn een aantal verschillende microdermabrasie kits. Om degene te kiezen die u de best mogelijke microdermabrasie voor en na resultaten zal geven, moet u er een kiezen die eenvoudig te gebruiken is en het beste met uw huidtype zal werken. 

Waarom is je huidtype zo belangrijk?

Uw huidtype is een zeer belangrijke overweging, vooral wanneer u zich bezighoudt met de voor en na resultaten van microdermabrasie. Mensen met een zeer gevoelige huid of met een huidaandoening zoals rosacea of eczeem mogen geen microdermabrasie-kit gebruiken zonder eerst toestemming van hun arts te hebben gekregen. Als u een zeer gevoelige of probleemhuid hebt, zal het resultaat van microdermabrasie voor en na waarschijnlijk een verslechtering van de conditie van uw huid zijn.

Degenen die geen gevoelige of probleemhuid hebben zullen waarschijnlijk zeer tevreden zijn met de microdermabrasie voor en na resultaten die zij zien. Ga er niet van uit dat de microdermabrasie voor en na resultaten direct na uw eerste behandeling zo goed zijn als u zult krijgen. Hoewel de meeste mensen na hun eerste microdermabrasie behandeling wel verbetering zien, worden de resultaten alleen maar beter bij een juist, regelmatig gebruik.

Verschillende huidtypes

Mensen die een vette huid hebben zullen waarschijnlijk veranderingen zien in de vorm van verminderde acne problemen, kleinere poriën, en vermindering van het voorkomen en de grootte van zowel mee-eters en mee-eters.

Degenen die een droge huid hebben zullen een microdermabrasie voor en na positieve invloed van de helderheid van hun huid merken. Omdat microdermabrasie van de schilferige huid ontdoet die neigt om drogere huidtypes te doven, zullen die met droge huid een directe verbetering in jeugdigheid en helderheid van hun teint opmerken.

Bij consequent gebruik van microdermabrasie zullen zelfs diegenen met een zeer droge huid ook een vermindering van de fijne lijntjes en rimpels opmerken die ervoor zorgen dat uw huid er niet op zijn best uitziet.

Degenen die regelmatig microdermabrasie gebruiken ervaren microdermabrasie voor en na voordelen die moeilijk uit te leggen zijn aan iemand die de voordelen van microdermabrasie nog niet zelf heeft ervaren. Niet alleen ziet de huid er voor en na microdermabrasie beter uit, de huid wordt ook veerkrachtiger, egaler van tint en zachter.

https://www.carenschoice.com/