Ace Magazine
Image default
Gezondheid

Melasma behandeling

Melasma behandeling

Melasma behandeling – Melasma wordt ook wel een zwangerschapsmasker genoemd. Wanneer je last hebt melasma is dat geen pretje. Om meer inzicht te geven in deze huidaandoening zullen wij jou onderstaand antwoord geven op de volgende vragen. 1. Hoe ontstaat melasma eigenlijk? 2. Hoelang kan melasma aanblijven 3. Tips en tricks on melasma minder zichtbaar te maken.

Waardoor ontstaat melasma bij de vrouw?

Het zwangerschapsmasker bestaat uit een meestal bruine kleur op de huid. Deze is meestal aanwezig in het gezicht, hals nek, voorhoofd. Dit probleem ontstaat door de hormoonwisselingen in het lichaam van de vrouw. In principe kan het al ontstaan tijdens een onschuldige menstruatie cyclus. Maar over het algemeen ontstaat het tijdens of na de zwangerschap.

 

 

Hoelang kan ik last houden van melasma?

Mede omdat de oorsprong ligt in de hormonen in het lichaam. Is er niks te zeggen over de duur van een zwangerschapsmasker. Wel moet je er rekening mee houden dat het gemiddeld zeker 6 maanden aanwezig blijft. Indien het ontstaat tijden de zwangerschap kun je er overigens van uitgaan dat het na de zwangerschap direct weer langzaam wegtrekt.

 

Tips en tricks om de melasma op de huid te verbergen:

Misschien had je verwacht dat wij over allerlei soorten make-up en foundation gingen debatteren. Dit is echter niet het geval. Als je daadwerkelijk wilt dat je gedurende de periode dat het zwangerschapsmasker aanwezig is wilt zorgen dat het week na week minder zichtbaar wordt? Dan is Skinlight Whitening Treatment voor all skin types absoluut een sensatie voor de huid.

 

Hoe verbergt Skinlight het Zwangerschap?

De formule van deze huidcrème werkt doelgericht en effectief. Ten eerste zorgt het ervoor dat de dode huidcellen worden verwijdert. Hierdoor kunnen nieuwe gezonde cellen weer goed delen. Daarnaast voed het de huid en maakt het de huid qua structuur mooier en zachter. En ten derde zorgt de whitening formule dat de bruine gloed op de huid week na week iets lichter wordt.

Voorbeeld: Je hebt last van melasma in het gezicht en verbergt dit met foundation. Nu start je met Skinlight. Na ongeveer 3 weken kunt u de hoeveelheid foundation al met de helft verminderen. Na ongeveer 9 weken heeft u praktisch geen foundation meer nodig. De huid ziet er weer piek fijn uit.

http://www.zwangerschapsmasker.be/zwangerschapsmasker-behandelen/