Ace Magazine
Image default
Gezondheid

Leeszonnebrillen

Leeszonnebrillen zijn vreemd genoeg een relatief onbekend fenomeen. Wanneer je een boekje wilt lezen in de zomerzon, is een zonnebril onmisbaar. Maar als je zicht op korte afstand niet zo scherp meer is (verziendheid) kan lezen moeilijk zijn.  Steeds meer mensen hebben last van verziendheid, het kwam altijd al “met de jaren“, maar doordat we steeds meer op een schermpje kijken, lijkt het verziendheid steeds meer voor te komen. Een leesbril kan dan helpen.

Maar ja, dan zit je je ogen weer dicht te knijpen tegen de felle zon.

Waar voor verzienden de zonnebril op sterkte al jaren een fijne oplossing is, is er nu ook de zonneleesbril. Dit is een zonnebril met corrigerende lenzen waardoor je perfect kunt lezen.

Stylish leeszonnebrillen

Denk je bij het woord leesbril aan saaie ontwerpjes? Wees gerust, want met een leeszonnebril mag je gezien worden. Grote merken, zoals Rayban, INY en Polaroid hebben de leeszonnenbril ontdekt en bieden stoere en hippe modellen aan voor een prijs die weinig afwijkt van een reguliere zonnebril.

De variatie in modellen leeszonnebrillen is bijna net zo groot als de variatie in normale brillen. Stoer, hip, kleurrijk of klassiek, het kann allemaal. Er zijn zelfs bifocale leeszonnebrillen verkrijgbaar.

Op www.leesbrilhuis.nl vind je de allermooiste leeszonnebrillen tegen de beste prijs. En geloof het of niet, de leeszonnebrillen worden verkocht inclusief kwaliteitsglazen op gewenste sterkte. Dat betekent dat de prijs die op de website wordt genoemd ook echt het bedrag is wat je ervoor moet neertellen. Bij sommige (web)winkels moet je voor het montuur en de glazen apart betalen. Wij vinden dat onzin. Want wat heb je aan een leeszonnebril zonder glazen?

Wij zien het graag helder, zowel letterlijk –dankzij onze brillen- als figuurlijk, dankzij onze transparante prijzen.

Trouwens, mocht je eigenlijk helemaal geen leesbril nodig hebben, maar toch verliefd zijn geworden op één van onze modellen leeszonnebrillen, dan koop je deze toch gewoon met normale glazen? Dan heb je een hippe zonnebril waar je de zomer wel mee doorkomt.

https://leesbrilhuis.nl/

Gerelateerde artikelen

PCR test Drachten: Deze test moet je kiezen

Mijn ervaring met Esthetische Tandheelkunde

Last van een hamerteen?