Ace Magazine
Image default
Gezondheid

Fysiotherapie Capelle aan den IJssel Schollevaar voor pijnlijke klachten

Fysiotherapie Capelle aan den IJssel Schollevaar biedt een oplossing voor lichamelijke klachten. Klachten bij uw nek, rug of andere plekken heeft, kunnen dit een belemmering zijn voor uw dagelijkse activiteiten. Slapen wordt onmogelijk, fietsen begint een uitdaging te worden en u kunt niet meer lang stil zitten door de pijn. Bij Fysiotherapie Capelle aan den IJssel Schollevaar zijn wij gespecialiseerd in de wervelkolom en kunnen wij de pijn behandelen. Onze behandelingen zijn pijnvrij en met volledige aandacht voor uw klachten en lichaam. Uw lichaam zal na onze behandelingen weer gezond aanvoelen en u kunt weer alles doen wat u voorheen ook deed.

Fysiotherapie Capelle aan den IJssel Schollevaar helpt u met een persoonlijk behandelplan

Dagelijks bieden wij oplossingen bij problemen met het bewegingsstelsel. Een stijve nek of rug is al snel mogelijk bij het aannemen van een verkeerde houding en dient dan ook in de beginfase al opgelost te worden. Hierdoor is de slagingskans van de behandelingen ook veel groter en zal de pijn uiteindelijk ook uitblijven. Wij zullen met onze persoonlijke behandelplan doelen opstellen om de pijn op zachte en duurzame wijze te herstellen. Ons doel is immers dat de klachten niet meer terugkomen.

Bij Fysiotherapie Capelle aan den IJssel Schollevaar zijn wij gefocust naar de pijnlocatie, maar is het ook belangrijk dat het grote gebied van lichaam en geest in verhouding weer klopt. Je geest en innerlijke rust zijn namelijk erg belangrijk voor een gezond lichaam. Wij helpen u de oorzaak aan te pakken waardoor de klachten als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen.

Bij Fysiotherapie Capelle aan den IJssel Schollevaar hoeft u niet te vrezen voor een hoge rekening. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars en vaak wordt een groot deel ook vergoed. Maak vandaag dus nog een afspraak en laat je klachten behandelen. Onze specialisten staan voor u klaar!