Ace Magazine
Image default
Gezondheid

Een oosterse wijze van gewicht verliezen

Het nemen van een thee of een bewezen aanvulling om te helpen bij gewichtsverlies, is maar een poging om gewicht en vet te vechten, maar het is nodig om een ​​gezond dieet te hebben en om tegelijkertijd een oefenprogramma te handhaven als we blijven houden the extra weight and fat off our bodies.Ontdek de voordelen van het nemen van een Chinese thee als een supplement dat kan helpen bij het afvallen.

 

Om te proberen om de slechte gevoelens van vet of overgewicht genoemd te verminderen, hebben we de neiging om minder gevreesde en beledigende woorden zoals “groter formaat” en “grote” in plaats van gewoon “overgewicht” en “vet” te gebruiken. Maar het duurde slechts een commentaar van een buddy vriend, een verpleegster in het plaatselijke ziekenhuis, om een ​​diepe waarheid naar huis te brengen. Ze zei: “In mijn hele leven werken in dit ziekenhuis, ik heb nog een dikke oosterse Chinese dame te zien”, verwijzend naar de patiënten ze heeft gezien die in behandeling in de regering ziekenhuis.

 

Natuurlijk, het is niet waar dat er geen vet oosterse Chinese dames in de wereld, omdat het vet en overgewicht zijn universele thema’s die alle rassen en culturen, onafhankelijk van de huid en kleur. Maar is er een gezondheids-geheim komt uit het Oosten dat de Chinese dame in het algemeen slimer en slank maakt?

 

Sterker nog, de recente ontdekkingen in Japan toonde aan dat een soort van Chinese thee genaamd de Okuma’s Wu Long thee samen met een gezond dieet en lichaamsbeweging bleek dat mensen die regelmatig deze thee geconsumeerd ervaren meer dan twee keer de calorieverbrandende resultaten van degenen die dezelfde hoeveelheid gedronken authentieke Japanse groene thee. Het drinken van deze Wu Long thee 15 minuten voor het eten van koolhydraten ook geholpen stomp de stijging van de insuline die je normaal gesproken na het eten van voedsel dat veel koolhydraten bevatten. Zoals koolhydraten de oorzaak van gewichtstoename door een verhoging van het insulinegehalte, het drinken van deze thee helpt om gewichtstoename te beheersen.

 

Net als andere theesoorten ook, de Japanse Shiga University of Medical Science gevonden dat het drinken van Wu-Long thee ook dagelijks dramatisch ruimt huid eczeem binnen slechts één maand, en helpt bij het verminderen van vrije radicalen, en het risico van infecties, zoals de gewone verkoudheid.

 

Sterker nog, in de oude Chinese farmaceutische boek “Bencao Shiyi” (Het Compendium van Materia Medica), wordt er gezegd dat thee ‘een leven lang zal maken en verblijf in goede vorm.’ Thee, in het bijzonder de oosterse Wu-Long thee die afkomstig is van de Chinese provincie Fujian is gebruikt door talloze generaties van de dames te helpen wegsmelten lichaamsvet, meer energie en zelfs verduidelijking van de huid, en deze nieuwere wetenschappelijke ontdekkingen in Japan lijken erop te wijzen dat het het mogelijk ponden ongewenst lichaamsvet en losse centimeters drinken uit de taille.

 

Thee zijn slechts een vorm van natuurlijke supplementen om te helpen bij gewichtsbeheersing en vetverlies. Het nemen van een supplement om te helpen bij gewichtsverlies is slechts een uitsteeksel in de strijd gewicht en vet, maar het is noodzakelijk om een ​​gezond dieet en een programma van de oefening te houden op hetzelfde moment als we doorgaan met het extra gewicht en vet te houden off ons lichaam. Daarom is de selectie van een goede aanvulling, met een evenwichtige voeding en het hebben van een fitness-programma zal een lange weg om uw gewicht aan de slag te gaan.

http://afvallentipsonline.weebly.com