Ace Magazine
Image default
Gezondheid

De beste tandarts van Deventer

Het vinden van een goede tandarts is niet altijd even eenvoudig. Dit ligt er deels ook aan wat u precies wenst bij een tandarts. Wilt u een tandarts die tevens orthodontist is? Wilt u een tandarts die ook verstandskiezen kan trekken? Of wilt u graag een tandarts die goed is met het helpen van patiënten met angst voor de tandarts? Als u op die laatste vraag het antwoord ‘ja’ kan geven, dan bent u op zoek naar Tandartsenpraktijk St. Jozef. Dit is dé tandarts in Deventer die gespecialiseerd is in het helpen van mensen met dentofobie. Dit is een extreme angst en paniek als het aankomt op bezoeken bij de tandarts. Deze tandarts in Deventer biedt namelijk een tandartsbehandeling onder narcose aan. Wilt u weten hoe dat werkt? Leest u dan snel verder.

Hoe werkt een behandeling onder narcose?

U vraagt zich wellicht af of een tandartsbehandeling onder narcose zomaar mag en hoe dat in zijn werking gaat. Allereerst is het belangrijk om te vermelden dat Tandartsenpraktijk St. Jozef volledig bevoegd is om narcose te geven. Zij werken namelijk met een anesthesist. Deze anesthesist is opgeleid om u te verdoven en zal u tijdens de tandartsbehandeling in de gaten houden, terwijl de tandarts doet waartoe hij bevoegd is. Op deze manier weet u zeker dat u altijd in juiste handen bent en dat uw gebit na de behandeling weer zoals nieuw is! Uiteraard krijgt u eerst een intakegesprek bij deze tandarts in Deventer om te kijken of deze tandarts iets voor u is en of u in aanmerking komt voor een tandartsbehandeling onder narcose.

Maak vrijblijvend een afspraak

Uiteraard zit u nog nergens aan vast als u een afspraak bij deze tandarts in Deventer maakt. Eerst gaat u in gesprek over uw angst en leren ze u beter kennen. Bij Tandartsenpraktijk St. Jozef bent u namelijk meer dan een klant of nummer. Ze kijken waar uw angst vandaan komt en proberen oplossingen te bedenken. Soms is sedatie namelijk al voldoende, maar soms moet u echt onder narcose. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met hen op.