Ace Magazine
Image default
Gezondheid

Bij de moderne tandartsenpraktijk Culemborg voel je je direct op je gemak

Ben je op zoek naar een tandarts in Culemborg of omgeving die deskundig is en je direct op je gemak stelt? Tandartsenpraktijk Culemborg is een moderne praktijk, waar een gezellige, ongedwongen sfeer hangt en waar je verzekerd bent van hoogwaardige, complete mondzorg. Je hoeft niet lang te wachten, je krijgt een persoonlijke benadering en je gebit wordt vakkundig in optimale conditie gebracht en gehouden.

Zowel behandeling op afspraak als spoedbehandeling buiten de openingstijden

Je kunt voor periodieke controles, röntgenfoto’s en uiteenlopende behandelingen bij dé Culemborg tandarts terecht. Van vullingen, tandvleesbehandelingen, sealen en wortelkanaalbehandelingen tot beugels, implantaten, kronen en bruggen. Speciaal voor kinderen hanteert de tandartsenpraktijk de Gewoon Gaaf-methode voor een blijvend goed gebit. Er wordt gewerkt met de modernste apparatuur en materialen. Voor spoedeisende tandkundige behandelingen kun je ook buiten de normale praktijkuren terecht bij de dienstdoende tandarts in tandartsenpraktijk Culemborg.

Mondzorg van hoge kwaliteit bij de tandarts in Culemborg

De tandartsen Dennis Webhofer en Daisy-Joyce Webhofer-Hendrix werken samen met een team van mondhygiënistes en preventieassistentes. De tandartsen volgen geregeld bij- en nascholingen en hebben hierdoor kennis van alle nieuwste ontwikkelingen op het vlak van tandbehandeling. Je krijgt

mondzorg in Culemborg van hoge kwaliteit, waarbij je wordt betrokken bij het behandelplan. De tandartsenpraktijk voldoet aan strenge hygiënerichtlijnen. Wil je meer informatie over tandartsenpraktijk Culemborg, je inschrijven als nieuwe patiënt of direct een afspraak maken? Bel ons op (0345 – 473 396), stuur een e-mail naar info@tpculemborg.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze website. Je bent van harte welkom en gaat voortaan met plezier naar de tandarts!

http://www.tpculemborg.nl