Ace Magazine
Image default
Gezondheid

Behandeling en mindfulness in één bij deze psycholoog in Breda

Heb je ooit wel eens gedacht aan mindfulness? Bij deze psycholoog in Breda combineren ze het vaak met hun therapie. Het is namelijk gebleken dat het erg efficiënt is en de hulpvraag ondersteund. Maar hoe werkt het dan? Doordat ze mindfulness implementeren in hun behandeling kunnen ze je helpen, zodat bepaald klachten verminderen. Dit is bijvoorbeeld effectief bij spanningsklachten, maar ook angstklachten. Niet alleen voor deze klachten helpt mindfulness, maar ook bij andere klachten. De psycholoog van deze psychologie praktijk in Breda vertel je daar graag meer over. Ze werken daarentegen resultaat gericht, je privacy staat centraal en het grootse voordeel er is niet eens een wachtlijst. Snel aanmelden dus!

Mindfulness heeft vele voordelen

Als je van plan bent om bij deze psycholoog in Breda een behandeling te starten gecombineerd met mindfulness, dan wil je natuurlijk weten wat de voordelen van mindfulness zijn. Door mindfulness kun je namelijk beter concentratie, maar er staat er ook meer ruimte voor beleving. Als je het lastig vindt om dingen te verwerken, dan krijg je door mindfulness de tijd om zaken te verwerken. Daarnaast kun je beter dingen accepteren en zul je enkele zaken beter kunnen loslaten. Het zorgt ook nog een voor een betere stemming. Wat deze psycholoog in Breda doet met mindfulness is dat je leert om aandachtiger naar jezelf te luisteren, zodat je ook meer aandacht hebt voor andere activiteiten.

Ga naar de website van deze expert en ontdek de mogelijkheden

Mindfulness is dus zeker effectief als onderdeel van je behandeling. Het draagt immers op verschillende manier bij. Voorbij bij het anders om leren gaan met vervelende gedachten en gevoelens. Neem bijvoorbeeld compassietraining. Tijdens deze training leer je bijvoorbeeld liefdevoller voor jezelf te zijn. Deze training is daarbij erg praktisch om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Wil je meer weten over mindfulness in combinatie met je behandeling? Neem een kijkje op de website van deze expert en leer alle mogelijkheden kennen.