Ace Magazine
Image default
Financieel

Zelf uw crypto munten minen bij DuinoCoin

Goedkoop en zelf uw crypto minen met de plug en play duinocoin miner

Het minen van crypto munten was voorheen een dure aangelegenheid. De miners die steeds zwaarder moeten worden gaan ook mee met de prijs omhoog. Zo kan je tegenwoordig beginnen met het minen van Bitcoins vanaf zo´n 4000 tot 10.000 euro. En dat is nogal een investering die je niet snel terugverdient.

De DuinoCoin is al enkele jaren op de markt en lijkt nu een grote groei mee te maken. Als u vroeg instapt is er een kans dat de munt veel waard wordt en u mischien met een kleine investering wat geld overhoudt. Daarnaast is de digitale munt zelf eenvoudig te minen en dit is ook nog heel leuk om te doen. Juist het zelf minen maakt het spannend en je doet er meteen wat meer kennis over op wat betreft de crypto munten.

Wallet aanmaken

Je kan op de website van de DuinoCoin zelf simpel een wallet aanmaken en meteen al beginnen met minen door een pagina te openen. Je browser is nu de miner. Als enl zie je de Duco´s (de munt van de duinocoin) omhoog gaan. Nog beter is om te minen met raspberry´s of arduino´s. Dat zijn kleine computertjes die je zelf kan programmeren. Met een beetje technische kennis en geduld is dit goed te doen. Mocht je hier geen zin in hebben of simpelweg de tijd niet hiervoor hebben dan kan je kant en klare duinocoin miners bestellen bij warmteshop.eu. Deze zijn plug en play. U hoeft alleen de stekker er in te steken en u bent al aan het minen. Daarnaast begint u al met een minimale investering van enkele tientjes.

Lage stroomkosten

De duicocoin miners van warmteshop.eu zijn bovendien ook nog eens energiezuinig. De stroomkosten zijn slechts enkele euro´s per jaar bij het minen met 4 miners. Ook maken ze geen geluid en geven nauwelijks warmte af. Extra ventileren is niet nodig. U kunt ze gewoon in uw slaapkamer neerzetten.

Wilt u meer weten over de duinocoin miners dan moet u zeker eens kijken op de website van www.warmteshop.eu.

https://warmteshop.eu/product-categorie/regelkasten/duinocoin-miners/

Gerelateerde artikelen

Doorlopend krediet

Een lening, waarom juist wel doen?

Geen ingewikkelde salarisadministratie meer