Ace Magazine
Image default
Financieel

Erg handig de prepaid mastercard

Handig, de prepaid mastercard.

Overal ter wereld kunnen pinnen en betalen en tegelijk controle houden over je uitgaven? Dat kan eenvoudig met de prepaid mastercard. Met een gewone creditcard koop je als het ware op krediet. Je uitgaven worden pas later van je rekening afgeschreven. Met de prepaid mastercard is dat niet het geval. Voordat je de prepaid mastercard gaat gebruiken, zet je eerst een geldbedrag op de kaart. Dat opwaarderen gaat eenvoudig via een bankoverschrijving of via iDEAL. Na het opwaarderen kun je de kaart gebruiken zoals een gewone creditcard. Je kunt niet meer uitgeven dan het bedrag dat op de kaart staat.

Een prepaid mastercard aanvragen.

Een prepaid creditcard aanvragen gaat gemakkelijk en de kaart zal snel per post naar je toe worden gestuurd. Bij de aanvraag dien je je adres op te geven. Omdat je de kaart zelf vooraf opwaardeert, hoef je geen bankrekening op te geven. Ook hoeft er bij het aanvragen van een prepaid mastercard geen toetsing en registratie bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel plaats te vinden. Dit maakt het aanvragen voor iedereen snel en eenvoudig. 

Het gemak van een prepaid mastercard.

Een prepaid mastercard is, nadat je de kaart hebt opgeladen, eenvoudig te gebruiken zoals een gewone creditcard. Daarnaast heeft een prepaid kaart het voordeel dat het handig en anoniem is. Bij betalingen laat je geen gevoelige financiële informatie achter. Met de prepaid mastercard kun je overal ter wereld geld opnemen bij geldautomaten met het mastercard logo. Natuurlijk betaal je er ook je online en offline aankopen mee. Ga je op vakantie, dan kun je met de prepaid mastercard eenvoudig geld mee over de grens nemen. Tijdens je vakantie kun je het geld veilig opnemen.

http://www.prepaid-mastercard.nl/