Ace Magazine
Image default
Eten en drinken

Catering Purmerend

Catering Purmerend voor jouw grote evenement

Heb je binnenkort een receptie, congres of gala? Je hebt dan waarschijnlijk al voldoende te regelen. Denk aan uitnodigingen, aankleding van de zaal, gastvrouwen- en heren regelen, etcetera. Bij een evenement komt helaas vaak meer kijken dan je denkt en daarom kan het fijn zijn om bepaalde dingen uit handen te geven. Een van de dingen die je makkelijk en voor een leuke prijs uit handen kan geven is de catering. Een cateringbedrijf zoals Purmerend catering kan ervoor zorgen dat het eten en drinken allemaal goed geregeld is. Zij regelen een bar, glazen, een tap voor bier, koeling voor wijnen en fris, en zorgen dat er obers rondlopen. Dit scheelt jou enorm veel werk en deze mensen zijn gewend aan het werken met zulke grote groepen, dus ze weten precies hoe ze deze taak aan moeten pakken. En uiteindelijk zal het je een stuk minder geld kosten door het zo te doen dan door alles apart van elkaar te huren en te regelen. Makkelijk kan het toch niet?

 

Purmerend catering kan het volgende voor je betekenen

Als je bijvoorbeeld een receptie hebt, dan is het nodig om ervoor te zorgen dat hapjes en drankjes worden rondgebracht. Dit kan gedaan worden door een groep obers. Zij lopen rond met dienbladen met daarop alle hapjes en drankjes die er zijn. Om deze te kunnen rondbrengen is het nodig om een plek te hebben waar de hapjes door koks bereid kunnen worden. Dit zal een ruimte ergens achteraf zijn of echt een keuken die de locatie heeft. Hier kunnen alle dingen worden voorbereid voordat ze richting de gasten gaan. Ook kan er op de locatie een mobiele tap worden neergezet, zodat er verse biertjes getapt kunnen worden. Ook moet er een mogelijkheid zijn om een koelkast te plaatsen, zodat alle fris en wijn ook goed gekoeld blijft.

 

Je evenement van top tot teen geregeld

Catering Purmerend kan er verder voor zorgen dat er een dj of band komt optreden. Hun apparatuur kan ook door hen geregeld worden. Verder kan gezorgd worden voor aankleding van de ruimte, door tafels en stoelen neer te zetten en deze te bekleden met bepaalde tafel- en stoelkleden. Ook dingen zoals kaarsen en andere aankleding zoals een rode loper kan geregeld worden. Zo neemt Purmerend catering heel veel zorgen uit handen.

http://www.purmerendcatering.nl/buffetten.html