Ace Magazine
Image default
Beauty en verzorging

Make-Up Setjes – Iets voor jou?

Make-up setjes online kopen kan interessant zijn. In tegenstelling tot je make-up producten los te kopen, haal je met een make-up set direct een pakket van verschillende producten in huis die perfect bij elkaar matchen. Hiermee creëer je direct de ultieme make-up look die bij je past.

Met een setje is het onnodig om je vooraf te bekommeren of uit te zoeken welke kleuren en producten wel en niet bij elkaar passen. Je hebt verschillende sets en voor ieder type vrouw is er online wel een te vinden.

Zo bieden ze bij de populaire online beauty shop PrettyMe.be verschillende van deze sets aan. Ze hebben bijvoorbeeld een “Camel Set” met donkere bruintinten welke een dark cherry nagellak alsook een matte lippenstift, een brush eyeliner en een bijhorende oogschaduw bevat.

Hun I-lak set is ook erg interessant. I-lak is namelijk semi-permanente nagellak, iets wat de dag van vandaag erg in de mode is. De I-lak nagellak in deze set komt in maar liefst 3 verschillende kleuren. Als bonus bevat deze set ook nog eens een professionele nagellak droger, iets wat je absoluut nodig hebt om je I-lak correct aan te brengen.

Thema sets hebben ze bij PrettyMe.be ook. Zo is er een “Summer Nail set” met kleurrijke nagellaks alsook een “Christmas set” met vurig rode kleuren om je helemaal in de kerstsfeer te brengen. Is het weldra Halloween, dan kan je steeds ook eens overwegen om hun “Devil set” uit te proberen. Deze laatste bevat buiten een zwarte nagellak en waterproof eyeliner ook nog eens een kwalitatieve zwarte mascara en silky rode lipgloss!

Conclusie: make-up setjes zijn niet alleen handig, ze zijn ook nog eens een goedkopere optie dan je verschillende cosmetica producten los te gaan aankopen. Bovendien werden deze sets vaak ook samengesteld door professionele make-up artists wat maakt dat je je nooit meer hoeft zorgen te maken over de verschillende bijpassende kleuren. Onnodige tijd en geld uitgespaard dus!

Nog een laatste tip: vergelijk bij webwinkels ook eens de prijs van de setjes met de prijs van dezelfde producten los. Op die manier kom je al snel te weten of het interessanter is om de producten los te kopen of ze in setvorm te bestellen. Normaal zijn ze in setvorm goedkoper maar bij sommige webwinkels weet je nooit…