Ace Magazine
Image default
Eten en drinken

Catering Leiden

Catering Leiden voor jouw perfecte bedrijfsfeest

Je kun catering Leiden inhuren voor verschillende gelegenheden. Een van deze gelegenheden is bijvoorbeeld een bedrijfsfeest. Vaak maken bedrijven een beetje budget vrij om een feest te organiseren. Omdat je mensen als het ware wil bedanken, wil je niet mensen aanstellen om het feest te organiseren. In zo’n geval wil je allemaal net zo weinig hoeven doen op het feest zelf. De perfecte gelegenheid dus om Leiden catering in te huren. Zij kunnen voor van alles en nog wat zorgen. Van hapjes en drankjes, een dj, aankleding, apparatuur, tot bediening en een gastvrouw. Alles kan tot in de puntjes geregeld worden en dit is prettig voor zowel de baas die niemand hiervoor hoeft aan te stellen van binnen het bedrijf, tot het personeel dat alleen maar hoeft te gaan genieten van de avond. Makkelijker dan dit kan het dus niet.

 

Voorbeelden van bedrijfsfeesten

Leiden catering heeft voldoende ervaringen met het organiseren van bedrijfsfeesten. Zij hebben dus voldoende kennis in huis om te weten wat er allemaal nodig is. Het begint allemaal met de locatie. Kan het bij het bedrijf zelf, of moeten we een locatie regelen? Wat biedt de locatie aan keukenapparatuur? Is er al een intern bedrijf dat normaal de catering voor het bedrijf doet? Al deze dingen kunnen besproken worden met een cateraar, waarop vervolgens gekozen wordt hoe de boel aangepakt wordt.

 

Zo kan je denken aan een feest op een andere locatie waarbij een diner verzorgd wordt door de catering Leiden. Ook kan het feest plaatsvinden bij het bedrijf zelf, waarbij de cateraar zorgt voor de hapjes en drankjes. Ook een tussenweg waarbij de catering alleen de benodigde spullen levert is er één die voor komt. Er is dus ontzettend veel keuze in waar je voor kiest als je een bedrijf hebt en je wil een feest organiseren.

 

Wat moet ik zelf allemaal kiezen?

Voor je een cateraar gaat benaderen, is het goed om eerst zelf na te denken over wat je precies wil. Wil je het feest op locatie, of liever ergens anders? Wil je bediening, of is er een lopend buffet? Wil ik een diner, of juist borrelen met wat hapjes? En hoe doe ik het met aankleding van de zaal? Als hier al een beeld bij is, kan de cateraar een beter beeld geven van bijvoorbeeld de kosten.

http://www.leidencatering.nl/huwelijk.html