Ace Magazine
Image default
Internet

Kies de juiste domeinnaam aanbieder

Kies de juiste domeinnaam aanbieder

Op domeinnaam-registreren worden aanbieders van webruimte en domeinnamen vergeleken op basis van verschillende factoren. Wil je een nieuwe website lanceren? Dan heb je altijd als eerste een domeinnaam nodig. Deze moet je registreren op je eigen naam en emailadres. Dit kun je doen bij verschillende bedrijven, die vervolgens jouw website een plek geven op het internet. Sommige van deze bedrijven geven je de mogelijkheid een website van 1 GB te maken. Anderen kunnen tot 15 GB aanbieden. De webruimte van verschillende aanbieders kun je vergelijken op https://domeinnaam-registreren.net/.

 

Hoe duurder hoe beter?

Je kunt geneigd zijn te denken dat duurdere aanbieders betere aanbieders zijn. Net als dat duurdere schoenen vaak betere schoenen zijn. In sommige gevallen is dit waar. Echter, net als bij schoenen hangt het af van welke eisen je stelt aan de aanbieder. Oftewel, hoe de website eruit ziet die je online wilt hebben en welke mogelijkheden je website heeft. Zet je enorm veel foto’s op je website, dan is het fijn om een redelijke hoeveelheid webruimte te hebben, anders is dat niet mogelijk. Krijg je veel bezoekers op je site, dan wil je zo veel mogelijk dataverkeer kunnen hebben. Ook dit wordt op domeinnaam-registreren.net vergeleken onder de verschillende aanbieders.

 

Dus goedkoper kan ook goed genoeg zijn

Heb jij een website met een paar verschillende pagina’s met daarop teksten en af en toe een foto, zonder te veel grote toevoegingen? Dan kun je waarschijnlijk gemakkelijk met 1 GB vooruit. Heb je daarbij ook niet superveel bezoekers die je website raadplegen, dan heb je aan weinig dataverkeer genoeg. In dat geval kun je dus prima voor de goedkoopste gaan. Op deze site zie je dat Versio dan een goede keus is.