Ace Magazine
Image default
Entertainment

Luxe toiletwagen voor uw bedrijfsevenement

Als onderneming organiseert u allerlei evenementen, gaande van een opendeurdag voor het grote publiek tot een familiedag voor uw eigen werknemers. Tijdens die evenementen heeft u niet altijd voldoende sanitaire facilitieten. Zeker wanneer het evenement buiten plaatsvindt. Maar gelukkig is er een oplossing: een toiletwagen huren.

TOILET OP LOCATIE

Toiletwagens zijn WC’s op wielen. Ze worden tot op een plaats naar keuze gereden, en hebben niet altijd een afvoer nodig. Dus zelfs als u op een meer afgelegen locatie een bedrijfsevenement organiseert, is een toiletwagen een mogelijkheid.

LUXUEUZE UITSTRALING

Heel wat bedrijfsleiders hebben een verkeerd beeld bij het woord toiletwagen. Ze denken aan een oude, lelijke container waarin enkele toiletten werden geïnstalleerd. Dat is helemaal fout. Vandaag de dag zijn er prachtige luxe toiletwagens die alle mogelijke comfort bieden. Ze zijn onder meer uitgerust met:

  • Verlichting
  • Verwarming
  • Ventilatie
  • Stromend water (voor het toilet en de handenwasser)
  • Geurverspreiders
  • Zeep

Dit type toiletwagens kunt u dus echt niet vergelijken met een traditioneel DIXI toilet. 

Maar goed ook. Want als bedrijf wilt u natuurlijk aandacht spenderen aan uw image. Een reeks plastiek toiletcabines is dan not done. Een luxueus mobiel toilet draagt bij aan de uitstraling van uw evenement. Uw gasten zullen u dankbaar zijn!

https://www.aenstoiletwagens.be/