Ace Magazine
Image default
Energie

Een andere prijs voor dezelfde stroom

Er is tegenwoordig enorm veel aanbod op de markt op het gebied van energie. Je moet een energieleverancier hebben, dat is een feit. Maar er zijn zoveel energieleveranciers die voor hetzelfde stroom toch een hele andere prijs rekenen. Hoe zorg je ervoor dat je het goedkoopste uit bent? 

De huidige leverancier
Het aanbod van energieleveranciers verschilt vaak op de plek waar je woont, dus kan de woonplaats een rol spelen in de leverancier. Ook kan er invloed zijn van bijvoorbeeld uw familie, en heb je een bepaalde leverancier omdat uw ouders dat vroeger ook zo hadden. Ook kan het zijn dat u bepaalde waarden heeft, zo kunt u bijvoorbeeld vinden dat er zoveel mogelijk groene stroom moet zijn, en u daarom een bepaalde leverancier heeft gekozen. 

Overstappen
Veel mensen stappen niet vaak over van leverancier. Ze vinden het maar eng of teveel gedoe. Zonde, want je kan vaak veel geld per jaar besparen met een leverancier die bij jou past. Zo kan je een abonnement afsluiten voor een langere tijd als je veel zekerheid hebt. Vaak is het tarief van een abonnement lager naarmate het abonnement langer vordert. Een abonnement dat vrij opzegbaar is zal ook een hoger tarief met zich meebrengen. Bij EasySwitch kunt u makkelijk en snel de beste deal voor u vinden, alleen door uw gebruik en verblijfplaats op te geven. 

Waar kijk je nog meer naar?
Niet alleen de prijs is van belang bij het overstappen van leverancier. Sommige mensen vinden het belangrijk dat de stroom die ze krijgen ‘groen’ is. Groene stroom wil zeggen duurzame stroom. Andere mensen vinden het juist weer belangrijk dat het contract vrij opzegbaar is, of juist vast voor een langere periode. 

Het is dus belangrijk goed te kijke naar uw situatie. Alle energieleveranciers zijn weer net een beetje anders, er is niet een beste leverancier. Door op Stroomvergelijken.info uw omstandigheden in te vullen kunt u de beste deal bij u in de buurt vinden en overstappen.

http://www.stroomvergelijken.info/