Ace Magazine
Image default
Zakelijk

Een houten vloer voor zakelijke allure

Een fraaie kantoorvloer

Er is bijna niets dat uw kantoor zo’n mooie ambiance en zakelijke gezelligheid geeft als een natuurlijk product als hout. Uw tafels, kasten, gebruiksvoorwerpen en niet te vergeten de vloer. Loop maar eens over een mooi aangelegde houten vloer en oordeel zelf. Geen enkel vloerdeel is identiek, omdat geen enkele boom en geen enkel groeipatroon identiek is. Dat ziet u direct terug in hout en dat is het wat het zo levend maakt. Van vrijwel ieder houtsoort is het mogelijk om een kantoorvloer te maken. Maar bent u op zoek naar houten vloeren die duurzaam zijn, makkelijk in het onderhoud en ook jarenlang mooi en in topconditie blijven, kies dan voor houten vloeren van de beste houtsoorten.

 

Houten vloeren van de beste houtsoorten

Houten kantoorvloeren vragen om de beste houtsoorten. Ze moeten sterk zijn enook makkelijk onderhouden kunnen worden. Houten vloeren worden speciaal met oxidatie olie behandeld, zodat u geen last gaat krijgen van watervlekken en andere verontreinigingen die de aanblik van de kantoorvloer minder fraai maken. Een zorgvuldige keuze voor houtsoorten als eiken en een behandeling met deze beschermende oliën geeft u de garantie dat uw kantoorvloer lang meegaat, lang mooi blijft, ademt en ook nog een isolerende werking heeft. En mocht u na een aantal jaren uitgekeken zijn of iets passend bij een ander kantoorinterieur willen, dan zijn deze vloerdelen dik en stevig genoeg om ze bij te schuren en te voorzien van een nieuwe kleur. Er zijn handige houten vloerdelen te krijgen met een kliksysteem. Deze houten vloeren zijn net zo makkelijk te leggen als kliklaminaat maar natuurlijk veel sterker.

 

Goede kwaliteit en sterke service

Creon Vloeren is een Nederlands bedrijf en online leverancier van allerlei soorten vloerdelen in verschillende materialen. Productie vindt plaats in hun werkplaats in eigen land. Levering geschiedt snel en omdat ze uitsluitend online verkopen. Zo kunnen ze hun prijzen scherp houden. Ze maken alleen gebruik van duurzaam geproduceerd hout van topkwaliteit. Daarnaast investeren ze in goede advisering, voorlichting en heldere productomschrijvingen. Neem eens een kijkje in ons assortiment en kijk welke kantoorvloer het best bij uw kantoor past. Zijn er nog zaken onduidelijk, neem dan gerust contact met ze op. Uw kantoor is immers uw visitekaartje.

https://www.creon-vloeren.nl/houten-vloeren-parket.html