Ace Magazine
Image default
Electronica en Computers

Tweedehands wasmachines met garantie net zo goed als nieuw

Opzoek naar een goedwerkende wasmachine die binnen uw budget past? Dan is er niks mis met bijvoorbeeld een Miele tweedehands wasmachine. Onze Miele wasmachines zijn gebruikt en zijn namelijk net als bij nieuwe wasmachines compleet voorzien van garantie. Apparaat defect? Dan repareren wij uw apparaat kosteloos. Wij leveren wasmachines van optimale kwaliteit en controleren de wasmachines op defecten voordat deze in de verkoop komen. Kortom, er zal u niks ontbreken. 

Miele tweedehands wasmachine

Miele is bijvoorbeeld een erg goed merk die ook tweedehands optimaal presteert. Is uw oude wasmachine onverwachts kapot gegaan en komt het financieel even niet uit nu een dure wasmachine te kopen van hoge kwaliteit? Dan is een tweedehands apparaat een goede keuze. U krijgt bij ons de kwaliteit van een nieuwe wasmachine voor een vriendelijke prijs. Nadat alle wasmachines bij ons grondig worden gecontroleerd op defecten worden ze ook nog eens optimaal gereinigd. Daardoor zijn deze wasmachines lastig te onderscheiden van een nieuwe. Indien u een Miele wasmachine gebruikt kunt u topkwaliteit verwachten. WGS witgoed levert aan huis, lekker handig omdat u de deur niet uit hoeft. We brengen niet al te zware apparaten tot aan de tweede verdieping.

Wij leveren in de meeste Nederlandse provincies met uitzondering van de Waddeneilanden en de niet genoemde provincies. Kijk voor meer info over leveringsgebieden op onze website. Een droger of wasmachine bij ons heeft afhankelijk van de verkoopprijs een garantietermijn van 2 weken tot 6 maanden. Meestal heeft u geen garantie op tweedehands apparatuur bij andere winkels maar WGS witgoed doet hier wel aan! Ook voeren wij uw oude wasmachine af zonder extra kosten. Dan heeft u uw handen vrij en hoeft u zelf niet te tillen en te sjouwen. Naast Miele hebben wij ook topmerken als AEG, Siemens, Samsung en Bosch in ons aanbod.

Garantie

Om in aanmerking te komen voor garantie op onze artikelen gelden enkele voorwaarden. Voor wasmachines en drogers is het garantietermijn afhankelijk van de verkoopprijs. Hoe goedkoper, hoe korter het garantietermijn. Bij een bedrag lager dan 100 euro heeft u twee weken garantie. Bij een bedrag tussen de 100 en 250 euro heeft u drie maanden garantie. En bij een bedrag vanaf 250 euro heeft u zelfs 6 maanden garantie. Indien u zelf sleutelt aan het apparaat vervalt de garantie. Dit geld ook voor montage van de wasmachine met Perilex-stekkers door een niet professionele monteur. Bewaar daarom bewijs indien dit wel door een erkende monteur is gedaan. Ook is het belangrijk dat uw de garantiebon goed bewaard, want bij verlies van deze bon bent u uw recht op garantie kwijt. In de meeste gevallen zullen wij uw apparaat kosteloos repareren, en indien dit niet mogelijk is kosteloos vervangen voor een werkend apparaat. Zo heeft u meer zekerheid. Daarom doet u goed om uw tweedehands wasmachine aan te schaffen bij WGS witgoed.

https://wgswitgoed.nl