Ace Magazine
Image default
Winkelen

Grind voor de tuin bestellen

Grind vormt een ideale basis voor de buiteruimte rondom een woning. Daar waar begroeiing, maar ook bestrating, ongewenst is kan grind een mooie tussenoplossing vormen.

Grind kent vele voordelen

Voor het mooiste effect zorgt u dat de kleur van het grind matcht met eventuele tuintegels. Hebt u bijvoorbeeld een terras voorzien van grijsblauwe natuurstenen, dan kan grijskleurig grind een prachtige aanvulling hierop vormen. 

Grind is gemakkelijk te plaatsen en is relatief onderhoudsarm. Zorg allereerst voor een geëgaliseerde ondergrond, bij voorkeur voorzien van een zandlaag die goed aangedrukt is. Hierover spant u een onkruiddoek/ anti-worteldoek. Vervolgens kunt u het grind verspreiden hierover. 

Grind is zoals gezegd relatief onderhoudsarm. Zolang u ervoor zorgt dat onkruid het grind niet in zijn greep krijgt, hebt u weinig onderhoud. 

Onderhoud

Zodra er algengroei voorkomt kunt u dit bestrijden met een speciaal middel hiervoor, verkrijgbaar van bijvoorbeeld het merk HG; hoewel niet iedereen even enthousiast is over dit middel. U kunt ook kiezen voor het benevelen van het grind met schoonmaakazijn. Laat dit een paar dagen intrekken en benevel vervolgens met Dasty (schoonmaakmiddel van de Wibra). Giet water over het grind en borstel met een schoonmaakbezem globaal het grind schoon. 

Bestellen

Bestel uw grind in grote zakken bij Betondingen, ga naar Betondingen.nl/big-bag-grind/

https://www.betondingen.nl/big-bag-grind/

Gerelateerde artikelen

Buitenspelen op de camping en thuis

Shopping trends 2021

Hoe zit het met secundaire arbeidsvoorwaarden?