Ace Magazine
Image default
Electronica en Computers

Makkelijk de content van uw applicaties creëren en onderhouden

Met Kentico CMS kunt u heel makkelijk en snel content plaatsen op al uw applicaties. Ook kunt u deze content onderhouden met dit systeem. Kentico CMS is een platform dat u simpel kunt implementeren. Met dit platform handelt u verschillende dingen af. Het is een zeer complete oplossing met veel mogelijkheden. Zo kunt u onder andere online marketing, content management en e-commerce afhandelen met het platform. Ook kunt u dit integreren in externe systemen. Op dit moment zijn er meer dan 25.000 applicaties en website die ondersteund worden door Kentico CMS.

Communiceren via een API communicatieplatform op een makkelijke en betrouwbare manier

Datacon is een expert op het gebied van API management. Zij hebben jarenlange ervaring en werken met de beste producten waar ze een uitgebreide kennis over hebben. Alles wordt door hen opgepakt, van een analyse tot aan de implementatie. U heeft er eigenlijk geen omkijken naar, alles wordt voor u gedaan. Er zitten een aantal voordelen aan het gebruik maken van API’s. De omzet wordt verhoogd, terwijl de kosten omlaag gaan. Dit komt omdat API’s hergebruikt kunnen worden, doordat ze geconfigureerd worden. Er wordt gebruik gemaakt van een ecosysteem. Derden hebben de mogelijkheid om bij uw API’s aan te sluiten. Dit zorgt voor een ecosysteem van applicaties rondom uw eigen dienstverleningen. Op deze manier creëert u direct meer waarde.

Datacon B.V. is de onafhankelijke specialist op het gebied van API management

Datacon B.V. helpt bedrijven al meer dan 20 jaar in het realiseren van ambitieuze projecten op het gebied van API management. Dit bedrijf combineert hun kennis met de moderne technologie van tegenwoordig. Er wordt goed samengewerkt met u als klant. Zo leveren ze eerst een plan op met onder andere een analyse van het applicatie landschap, de netwerkarchitectuur en uw wensen en eisen. Daarna worden er gespecialiseerde teams ingezet die voor een succesvolle oplevering zorgen. Deze oplossingen kunt u zelf in beheer nemen, maar u kunt er ook voor kiezen om Datacon B.V. in beheer te laten.