Ace Magazine
Image default
Woning en Tuin

Inbouwspots in goud

Inbouwspots in goud

‘Het is niet alles goud wat er blinkt’ luidt een bekend Nederlands spreekwoord. Maar dit gaat niet voor alles op. Wanneer u vandaag de dag naar de diverse trends op het gebied van interieurstijlen kijkt, zult u zien dat het gebruik van goud in het interieur weer helemaal terug is. Uiteraard, protserige en volledig gouden stoelen, tafels en lampen zijn misschien iets teveel van het goede. Wat voor vooral een trend is, is het subtiel gebruikmaken van gouden kleuren in het interieur. En laat verlichting hierbij zeer geschikt zijn. En dan vooral inbouwspots in goud.

Gouden inbouwspots passen in diverse interieurstijlen

Er zijn enkele interieurstijlen die zeer geschikt zijn voor goudkleurige spotjes. Bent u een liefhebber van uitbundige en exotische interieurstijlen? Dan past een Bohemian interieurstijl vast bij u. In principe zijn alle kleuren in dit interieur toegestaan, maar een rijke exotische stijl terug laten komen is hier wel benodigd. Juist dan is een inbouwspot in goud het onderdeel dat dit kan tonen. Hoewel goud in een landelijk interieur misschien niet heel gebruikelijk is, geven goudkleurige inbouwspots een landelijke interieur net dat beetje stijl en klasse dat het nodig heeft. Vooral ook omdat u met gouden spotjes nooit overdrijft en de kleur goud subtiel aanwezig is. In een modern en minimalistisch interieur zal niet snel goud voorkomen. Toch kan dit wederom heel subtiel met inbouwspots in goud. Omdat een minimalistisch interieur saai kan ogen en vaak erg wit van kleur is, zullen gouden inbouwspots contrasterend werken.

Diverse stijlen inbouwspots in goud

Bij inbouwspots in goud, zal het goud nooit overheersen. Het blijft heel stijlvol. Als het volgens u nog wel wat subtieler mag, dan is dit ook mogelijk. Een zwarte inbouwspot wordt ook gecombineerd met een gouden binnenkant. Het spotje zelf is van goudkleur, maar het kader is in een zwarte of witte kleur. Hiermee voorkomt u dat goud als enige kleur te zien is en geeft u het plafond een stijlvolle aankleding. Wilt u juist dat uw gouden spots de blikvanger van uw woonkamer worden? Kiest u dan voor gouden vierkante of rechthoekige inbouwspots, die mede door hun vorm al opvallen.

Subtiele en stijlvolle gouden spots

U ziet, gouden inbouwspotjes zijn best wel veelzijdig. Afhankelijk van uw interieurstijl moet u met goud altijd voorzichtig blijven, om te voorkomen dat het protserig overkomt. Juist gouden spots zijn zowel subtiel aanwezig, maar ook zeer stijlvol. Ook als u een interieurstijl heeft waar geen goud inpast, zult u toch verrast zijn hoe mooi inbouwspotjes in goud zullen staan en hoe trendy uw interieur hiermee wordt.

Ledspot-planet is specialist in inbouwspotjes. Bekijk ook de andere inbouwspots.

 

https://www.ledspot-planet.com/inbouwspots/inbouwspots-in-goud/