Ace Magazine
Image default
Cadeau

Voorbeelden van goedkope en nuttige relatiegeschenken

Je gaat natuurlijk het liefst op zoek naar leuke en het liefst ook nuttige cadeaus die je aan jouw zakenrelaties en klanten kunt schenken. Maar je wilt ook de kosten een beetje onder controle houden, want de kosten voor relatiegeschenken kunnen aardig in de papieren lopen als je veel relaties hebt. Maar relatiegeschenken hoeven niet duur te zijn. In dit blog zetten we goedkope en nuttige cadeaus voor jou op een rijtje.

De sleutelhanger

Iedereen heeft wel een sleutelbos en dan is het wel zo leuk om iets te geven dat jouw relatie aan de sleutelbos kan hangen. Dit zijn in de basis ook vrij goedkope relatiegeschenken die je in een grotere hoeveelheid bestelt. Het kan een simpele sleutelhanger zijn, maar ook sleutelhangers met een ingebouwde LED-lamp, een USB-stick of een zakmesje met een keyring zijn leuke en goedkope cadeaus waar je relatie ook iets aan heeft.

De aansteker

Een ander goedkoop geschenk is natuurlijk de aansteker! Die je in verschillende soorten, maten en kleuren kunt verkrijgen. Het is altijd wel nuttig om vuur op zak te hebben. Of jouw klant rookt of thuis de kaarsjes wilt aansteken. Aanstekers zijn goedkoop hoewel, het aanstekers bedrukken iets duurder is. Maar dan staat er wel een mooi logo of een bedrijfsnaam op de aansteker.

Iets om te dragen

Je kunt er ook voor kiezen om jouw zakenrelaties iets te geven wat ze kunnen dragen. Wat te denken van een warme muts of een leuke pet! Dit zijn relatief goedkope geschenken die altijd wel in de smaak vallen. Maar je zou ook nog kunnen denken aan een flitsende zonnebril. Zeker als jouw relaties veel in de auto zitten, want een zonnebril voor in de auto is een populair voorwerp dat ook veelvuldig wordt gebruikt.

Sportieve cadeaus

Bedrijven zetten zich in om hun medewerkers meer te laten bewegen en daar kun je het relatiegeschenk natuurlijk op afstemmen. Zo zijn er relatief goedkope relatiegeschenken die iets met bewegen en sporten te maken hebben. Denk dan aan absorberende handdoeken en sporthanddoeken. Of doe je relatie een leuke bal of een yogamat cadeau! Een bidon is ook wel een geschenk dat altijd wel in de smaak valt en van pas komt.

De ijskrabber

Het is niet de leukste bezigheid als je ‘s ochtends naar je auto loopt en ontdekt dat er een laag ijs op de ruiten ligt. Maar het wordt al iets minder prettig als je een goede ijskrabber in de kofferbak hebt liggen. De ijskrabber is dan ook een ideaal relatiegeschenk, want iedereen met een auto heeft er wel baat bij. En ook ijskrabbers kun je eventueel laten bedrukken met jouw bedrijfsnaam en/of logo.

Powerbank

Een powerbank is het laatste goedkope en nuttige cadeau dat we bespreken. Iedereen heeft wel baat bij een powerbank en hier is ook het voordeel dat je een powerbank kunt laten bedrukken. Met een powerbank kunnen de gebruikers apparaten, zoals een smartphone opladen en zo hoeven zij zich niet meer zorgen te maken dat hun producten onderweg uitvallen.

 

Gerelateerde artikelen

Horloge outlet merkhorloges

Laatste trends voor kraamkado’s

9 maanden invulboek; een unieke documentatie