Ace Magazine
Image default
Cadeau

9 maanden invulboek; een unieke documentatie

Jouw zwangerschap is een van de mooiste en ook een van de zwaarste tijden van jouw leven. Je kunt zowel fysiek als mentaal door diepe dalen gaan, maar het leidt altijd naar een enorm geluksmoment; de geboorte van jouw baby. Deze negen maanden vliegen uiteindelijk voorbij. Hoe mooi is het om deze negen maanden te documenteren? Dat kan met een 9 maanden invulboek van Studio InsenOuts.

Een unieke documentatie

De zwangerschap is iets heel moois en tegelijkertijd ook iets heel intensief. Wellicht kun je het tijdens de zwangerschap niet geloven, maar wanneer deze tijd voorbij is kun je er weleens naar terug verlangen. Hoe wat het ook alweer om dit nieuwe leven in je te voelen en wat deed je tijdens deze negen maanden? Met het 9 maanden invulboek kun je ieder moment opslaan!

Leuke lijstjes en meer!

Het 9 maanden invulboek is meer dan een dagboek van de zwangerschap. Dit boek is zo ontworpen dat je leuke lijstjes kunt bijhouden. Je kunt bijvoorbeeld jouw buikomvang bijhouden of een lijstje maken van de meest vreemde eetgewoontes tijdens jouw zwangerschap.

Het perfecte cadeau

Is jouw zus, vriendin of collega in verwachting? Dan het is 9 maanden invulboek het beste cadeau! Je kunt dit boek natuurlijk geven bij de babyshower, maar het beste is om dit boek direct cadeau te doen na het horen van het vrolijke nieuws. Dit boek is hip ontworpen en past perfect bij de (toekomstige) moeders van nu! En, wil jij jouw zwangerschap op unieke wijze documenteren? Zo geniet je ook na jouw zwangerschap van deze bijzondere negen maanden. Het is perfect voor iedere toekomstige moeder om zichzelf mentaal voor te bereiden op het moederschap