Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Tips om af te vallen

Ken je dat moment dat je voor de zoveelste keer aan een dieet begint maar dat het weer niet lijkt te werken. Het kan lastig zijn om een dieet te volgen en het wordt er niet makkelijker op als je in een keer besluit veel minder te gaan eten. Eten is een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven en als jij hier niet meer van kunt genieten wordt het allemaal niet makkelijker. Dat is waarom een detox een goede oplossing kan zijn. Met een detox ga je voor een kortere periode de strijd met de kilo’s aan. Hierdoor hoef je maar een korte tijd af te zien en wordt je niet dagelijks geconfronteerd met lekker etende collega’s.

 

Een gezonde smoothie is een goed begin om af te vallen. Door bijvoorbeeld groentesap te drinken in plaats van limonade of water, kun je zorgen dat je wel de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Met deze voedingsstoffen voel je je een stuk sterker dan met een normaal dieet. Je zou ook een echte detox kunnen starten. Dit houdt in dat je je dieet aanpast door alleen maar groentesapjes te drinken. Deze groentesapjes zorgen ervoor dat je op een snelle manier afvalt en je lichaam weer reset.

 

Een aantal tips voor de detox: drink veel zuiver water. Het drinken van water geeft je een vol gevoel en is een stuk gezonder dan limonade of koffie. Je zal snel zien dat je je steeds sneller vol voelt. Ook is het een aanrader om veel rauwe groente te eten. Rauwe groente is heel erg gezond en er worden geen extra voedingsstoffen aan toegevoegd. Je kunt bijvoorbeeld een spinazie smoothie drinken. In een spinazie smoothie kun je rauwe groente toevoegen en hij drinkt makkelijk weg. Dit zorgt ervoor dat je snel vol zit en ook nog een gezond product binnen hebt gekregen.