Ongedierte bestrijden in Brabant

Ongedierte bestrijden in Brabant

  • oktober 15, 2020
  • 0 comments

Als je bij een verbouwing of aankoop van een woningsporen een houtworm tegenkomt, dan ben je niet blij. Wanneer je een houtworm bestrijden wilt, dan raadpleeg je een gespecialiseerd bedrijf die weet waar het mee bezig is. Een houtworm is zeker aanwezig geweest wanneer er allemaal ronde gaatjes van 1 a 2 mm zijn aangetroffen in houtwerk. De houtworm gaat niet vanzelf ergens anders naartoe tenzij hij is volgroeid, en zal blijven knagen tot houtwerk vervangen moet gaan worden. Neem daarom direct actie, en regel goede houtwormbestrijding voor het te laat is! OBenP helpt u graag in heel Brabant van uw nare ongedierte af!

Boktor bestrijden

Een boktor richt geen schade aan houtwerk maar de larve van de boktor zeker wel. Er zijn  wereldwijdmeer dan 30.000 soorten boktorren, waarvn de meeste arven schade aanrichten aan onbehandeld en droog houtwerk. De boktor kan ook schade aanrichten aan planten en bomen en kan zelfs plantziektes verspreiden. Wanneer je in je omgeving erg veel boktorren tegenkomt geldt dat het boktor bestrijden niet snel genoeg kan beginnen. Doe je het niet, dan gaat het torretje zeker ergens eitjes leggen met alle gevolgen van dien. Preventief behandelen werkt zeker aangezien de larven van ongehandeld hout houden. Zie je gaatjes in het houtwerk? dan ben je te laat. In dat geval bel je het beste OBenP om de boktor t laten bestrijden. 

OBenP geeft garantie op het geleverde werk. Bij het houtworm of bokor bestrijden zorgt OBenP er voor dat het diertje gegarandeerd niet meer terugkomt! Hierdoor bent u verzekerd van een houtworm of boktor-vrij huis en bent u vrij van zorgen over eventuele verdere herstelkosten.

Wespennest

Een wespennest verwijderen gebeurt in de winter zelden. Wespen zijn echte zomerdieren, en afhankelijk van een zachte lente, de laatste jaren vrijwel altijd in grote getale aanwezig. Wanneer je een wespennest tegenkomt, laat je deze het liefst verwijderen door een ongediertebestrijder die weet wat de valkuilen zijn van het wespennest verwijderen. Zelf doen is vrij tricky wat je weet als particulier niet genoeg af van de eventuele structuur van een eventueel wespennest, met alle gevolgen van dien. Wat als het nest vele malen groter is dan je verwachtte, en er ineens duizenden wespen blijken te zitten. Beschermende kleding is echt een must, en aangezien de meeste particulieren geen imker-pak hebben liggen zal je je wespennest laten verwijderen door een specialist! OBenP helpt u graag en snel van uw houtworm, boktor of wespen probleem af!

 

https://www.obenp.nl/bestrijding/houtworm-bestrijden/