Een huis leegruimen? ARO staat garant voor een snelle, vertrouwde en professionele huisontruiming

Een huis leegruimen? ARO staat garant voor een snelle, vertrouwde en professionele huisontruiming

  • oktober 15, 2020
  • 0 comments

Alle Rommel Opgeruimd is een huisontruiming-bedrijf met als werkgebied de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. U kunt deze firma inschakelen voor:

-inboedelruiming;

-het opleveren van een huurwoning;

-archiefvernietiging;

-het opknappen van een tuin;

-de overplaatsing van een reguliere woning naar een verzorgingstehuis;

-het bezemschoon maken van een appartement na overlijden;

-een huis / bedrijfsruimte / kantorenpand / winkel et cetera klaarmaken voor de verkoop.

Het ARO-team wordt aangestuurd door Wilfred Meier Nolte. Het is een hechte groep die al jaren intensief samenwerkt. Er wordt in alle gevallen met discretie en respect omgegaan met mensen en spullen. Discipline, service en vertrouwelijkheid zijn gegarandeerd. Ontzorgen in stressvolle tijden, dat is de kern van het werk dat Alle Rommel Opgeruimd verricht.

 

Iedere klant krijgt, zodra er een akkoord is over de offerte, de ARO-opleveringsgarantie. Hiermee belooft Alle Rommel Opgeruimd zwart op wit dat er na het huis ontruiming een volledige acceptatie zal zijn door de woningbouwvereniging / huiseigenaar / pandbeheerder. ARO is inmiddels decennia in deze branche werkzaam en weet precies wat er verstaan wordt onder verhuur- of verkoop-klaar maken. Bij een woning ontruimen na overlijden komt het regelmatig voor dat er meubels en ook apparatuur achterblijven. Soms is er geen plek voor in het nieuwe huis, in andere gevallen weten nabestaanden en niet goed raad mee. Alle Rommel Opgeruimd zet zich in om dit soort zaken een zinvol tweede leven te geven. Een zitbank die in goede staat verkeerd wordt naar een tweedehandswinkel gebracht. Met een zo-goed-als-nieuwe koelkast weet het buurthuis wel raad. Het Leger des Heils zorgt ervoor dat kleding en schoeisel terecht komen bij mensen die daar behoefte aan hebben. Spullen die versleten of kapot zijn, brengen de Alle Rommel Opgeruimd-mensen naar de milieustraat.

 

Een aantal recente klantbeoordelingen over ARO tot slot.

“Ze komen de gemaakte afspraken voor meer dan 100% na.”

“Ik heb voor Allerommelopgeruimd.nl gekozen omdat ze het meeste vertrouwen uitstraalden.”

“En de oplevering is méér dan bezemschoon. Sterker nog, ik heb het huis nog nooit zo schoon gezien!”

 

https://www.allerommelopgeruimd.nl