Ace Magazine
Image default
Bedrijven

Met de juiste hulp snel in balans

 

Met de juiste hulp snel in balans

Piekerpoli is een zorgvuldig geselecteerd netwerk van therapeuten en psychologen dat in 7 steden actief is: Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Houten, Leiden en Zoetermeer. Je kunt hier terecht voor werk gerelateerde klachten, relatieproblemen, verwerking- en acceptatieproblemen, angsten en stress. Iedereen komt binnen met een ander probleem en ze vinden het dan ook belangrijk om zorg op maat te leveren. De connectie die een cliënt met de therapeut heeft vinden zij erg belangrijk.

Persoonlijke problemen

Voor problemen als postnatale depressie klachten, arbeidsconflicten, faalangst en een burn-out is het belangrijk dat je zorg op maat krijgt. Tegenwoordig kampen steeds meer mensen met persoonlijke problemen en is het van belang dat de juiste hulp wordt geboden. Maar vaak kan je je een nummer voelen bij de psycholoog of vinden mensen het moeilijk om naar een psycholoog of therapeut toe te stappen. Bij Piekerpoli doen ze hun best om ervoor te zorgen dat je geen nummer bent. Er moet een ‘klik’ zijn tussen de behandelaar en zijn cliënt. Daarom zijn er bij dit netwerk alleen psychologen en therapeuten aangesloten die ervaren zijn, goed opgeleid en vooral betrokken zijn bij hun cliënten.

KEUZE methode

De eerste Piekerpoli is geopend door Marleen Derks in Zoetermeer. Daarnaast heeft zij de KEUZE methode ontwikkelt. Deze methode wordt gebruikt door alle therapeuten van Piekerpoli. Deze driedimensionale, methode blijkt in de praktijk zeer effectief te zijn om mensen te laten stoppen met piekeren. Mede door het toepassen van deze methode bij alle psychologen en therapeuten van Piekerpoli wordt er voor gezorgd dat de kwaliteit van de behandelingen overal hetzelfde is. Of je nu binnenstapt bij een therapeut in Zoetermeer of bij hun psychotherapeut Leiden.

Kijk voor meer informatie op piekerpoli.nl om te kijken wat ze allemaal kunnen betekenen voor hun cliënten. Of loop eens binnen. Bijvoorbeeld bij hun psycholoog Amsterdam.

https://piekerpoli.nl/