Ace Magazine
Image default
Beauty en verzorging

Zomerkilo’s er weer af?

Hoe doen ze dat toch? Het is wat veel mensen, en met name vrouwen, zich afvragen wanneer ze in de zomer alle perfecte bikinibody’s voorbij zien komen. Vaak moet het antwoord niet gezocht worden in de sportschool of de koelkast. Het geheim van veel slanke vrouwen? Een behandeling voor vet bevriezen. Hoe mooi is het dan als u deze behandeling kunt aanbieden in uw schoonheidssalon? Het feit is namelijk dat er altijd effect te zien is wanneer vrouwen deze behandeling ondergaan.

Wat is een behandeling met vet bevriezen nou precies? Het heeft alles te maken met het bevriezen van vetcellen. Een behandeling werkt door het plaatsen van zachte gelpads. Het onderhuidse vet wordt hierdoor sterk afgekoeld. Zo treedt een natuurlijk afbraakproces op. De volgende stap is het vacuüm zuigen van de huid. Deze stap kan zorgen voor een trekkend gevoel. Na deze behandeling wordt de huid gekoeld en al snel verandert de kou in gevoelloosheid. De behandelde vetcellen zijn nu bevroren. Het lichaam voert het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af.

Pijnloos maar effectief

Wist u dat tijdens bovenstaande behandeling de meeste cliënten een boekje lezen, een dutje doen of even rustig met hun telefoon gaan internetten? Zij merken namelijk dat de cryolipolyse behandeling pijnloos is. Met name probleemgebieden als de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen en armen worden met deze behandeling aangepakt. Omdat het gaat om een onschuldige en uitwendige behandeling, is het voor vrijwel iedere volwassene geschikt.

Zoveel sessies als nodig

Al na drie behandelingen zijn de meeste cliënten erg te spreken over het resultaat. Toch is het beste resultaat te bereiken na twee tot vier maanden. Het is maar net welk doel uw cliënt voor ogen heeft. Zolang er zichtbaar of voelbaar vet aanwezig is, kunt u de behandeling risicoloos blijven uitvoeren. Het resultaat voor u? Altijd tevreden klanten.

https://medcosskinsolutions.nl