Ace Magazine
Image default
Auto

Autorijschool Arnhem

Paar maanden geleden was ik op zoek naar autorijschool Arnhem en vond ik Cees Vendrik Verkeersschool. Ik ging lessen om eindelijk mijn auto rijbewijs te kunnen halen. Ik was toen 20 jaar oud, momenteel al 21 jaar oud. Gelukkig kan ik zeggen dat ik nu geslaagd ben voor mijn rijexamen en lekker aan het rijden ben aan een maandje. Het was even moeilijk, maar ik heb het gehaald. Ik ben heel blij dat ik nu zelf kan rijden en dat mijn vriend mij niet meer overal moet brengen. Hij werd natuurlijk ook helemaal gek van. Een rijbewijs is ook tegenwoordig heel belangrijk, en zelfs bij sommige bannen verplicht om aangenomen te kunnen worden. Daarom was het ook belangrijk voor mij om te slagen en eindelijk een eigen rijbewijs in mijn portemonnee te hebben.

Autorijschool Arnhem

Ik heb gereden bij autorijschool Arnhem. Ik woon en studeer in Arnhem, en het was voor mij makkelijk om in Arnhem af te rijden. Na lang zoeken op internet kwam ik een leuke bedrijf tegen die mij kon helpen met behalen van mijn rijbewijs. Ik heb een gratis proefles genomen en direct daarna gehoord hoeveel lessen ik nodig heb. na de proefles tijden het gesprek werd mij verteld dat ik een pakket met 30 lessen zou moeten afnemen of zeker van te zijn dat ik zou slagen voor mijn rijbewijs en veilig zou leren rijden.

Gezellige rijlessen

De paar maanden wanneer ik aan het lessen was, waren dat erg gezellige rijlessen. Ik heb veel geleerd, en veel plezier gehad met mijn rijinstructeur. Het is belangrijk om een klik te hebben met de persoon die naast je zit, zodat je ook plot en lekker kan leren van je fouten en snel kan slagen.

Bij Autorijschool Arnhem heb ik met plezier leerzame lessen genomen en geleerd hoe ik veilig moet rijden. Een echte aanraden om bij rijschool Arnhem je rijbewijs te halen!