Ace Magazine
Image default
Aanbiedingen

Supermarkt Folders, Zonder De Nadelen

Supermarkt Folders, Zonder De Nadelen!

 

Folders van winkels zoals de Albert Heijn en Lidl zijn bij vele Nederlanders al een lange tijd een belangrijk onderdeel van de wekelijkse boodschappen. Toch zijn deze papieren folders een beetje ouderwets geworden.

Kupino zorgt ervoor dat jij toegang hebt tot dezelfde folders, maar dan zonder het papier. Dit draagt bij aan een schonere wereld en maakt het nog makelijker om geld te besparen op je boodschappen.

 

 Welke supermarkten?

Zo goed als alle supermarkt folders staan op Kupino, bijvoorbeeld de Aldi folder, die van de Albert Heijn, Lidl, Coop, Makro, Sligro en Aldi, en natuurlijk veel meer. Ook folders van andere winkels zoals die van de Media Markt, Etos en Blokker zijn aanwezig.

 

Wat zijn de voordelen?

Er kleven meerdere voordelen aan het gebruik van een folder website in plaats van de regulieren papieren folders. Hieronder noemen we er een paar!

 

Sneller bladeren

Je kan heel makkelijk en snel alle folders van alle winkels doorbladeren. Het is zo heel gemakkelijk om prijzen te vergelijken, en je kan direct online naar de desbetreffende winkel om je boodschappen te doen.

 

Bespaart papier

Uiteraard bespaart het een hele hoop papier als je niet meer elke week alle folders ontvangt. Dit heeft misschien niet veel invloed als het alleen om 1 persoon gaat, maar meer en meer mensen schakelen over naar digitale folders wat natuurlijk wel aardig wat bespaart!

 

Mis nooit meer een deal

Je kan overal de laatste aanbiedingen bekijken, dus ook als je in de trein zit of zelfs in de supermarkt zelf! Je hebt altijd de folders bij je dus hoef je nooit meer een aanbieding te missen.

 

Elke week de nieuwe folders

Elke week verschijnen de nieuwe folders automatisch op de site, dus hoef je er niet op te wachten of te gaan zoeken op de websites van de supermarkten zelf.

 

Verzamel websites als Kupino kunnen je heel veel tijd besparen, en in dit geval ook nog eens een hoop geld. Het scheelt papier, je hebt elke week de nieuwe folders en ze staan allemaal op een overzichtelijke plek.

https://www.kupino.nl/