Ace Magazine
Image default
Aanbiedingen

Google CSS Partner

Bigshopper.nl is een grote vergelijkingssite waarop u producten in verschillende categorieën met elkaar kunt vergelijken. Bigshopper is inmiddels actief in 16 landen. Sinds 2017 is het voor vergelijkingssite die als CSS Partner van Google goedgekeurd zijn mogelijk om te verschijnen in de zoekresultaten van Google Shopping. Wilt u meer weten over Bigshopper als Google CSS Partner? Lees dan nu deze blog.

De voordelen van een Google CSS Partner

Met het hebben van Bigshopper als een premium CSS Partner kunt u meteen profiteren van verschillende voordelen. U krijgt namelijk direct een korting van 20% op de klikkosten in Shopping. Ook kunt u profiteren van gratis verkeer op uw website, wat direct vanaf Bigshopper wordt doorgestuurd. Hier komen ook verder geen extra CPC kosten bij dus dat is geheel voordelig. Hierbij komend heeft u te maken met een simpele en snelle set-up, met maar een aantal handelingen. Alle bestaande campagnes worden hierbij gewoon behouden en zullen niet verloren gaan.

Eigen data buiten zicht van Bigshopper

Bigshopper heeft verder geen inzage in uw eigen data want ze hebben ook geen toegang tot accounts nodig. Hierdoor blijft uw eigen data alleen zichtbaar voor u en niet door de externe partij. U kunt gewoon uw contactpersonen bij Google behouden, maar ook uw zichtbaarheid in het Google Shopping tabblad en in Google Shopping Zoekpartners. Uw eigen kwaliteitsscore van Shopping blijft ook nog eens behouden. Al met al genoeg redenen om over te stappen en dit is ook nog eens geheel zonder risico, want het is slechts een administratieve handeling.

Profiteer van een snelle set-up

De set-up bestaat in totaal uit drie handelingen, want slechts een kleine moeite is. Allereerst kunt u de website van Bigshopper bezoeken en daar het contactformulier invullen. Zij zullen dan persoonlijk contact met u opnemen. Bigshopper wilt ook graag uw Google Shopping Feed ontvangen zodat zij uw producten kunnen laden op Bigshopper. En als derde stap wordt u gevraagd om een toestemming email om het Merchant Center te koppelen aan het CSS van Bigshopper. Bigshopper hoopt om CSS Shopping voordelen te behalen voor hun klanten.

https://bigshopper.nl/