Ace Magazine
Image default
Kinderen

De Kinderstrik van STRICKIE

Wanneer je familiefeestjes of zelfs formele gebeurtenissen bijwoont met je kinderen kan het uitkiezen van kleren vaak erg stresserend zijn. Wat kan je nu in godsnaam kopen dat je zoon nog enkele keren kan aandoen – laat staan iets dat misschien zelfs nog jaren meegaat? Kinderstrikjes van STRICKIE voor kinderen zijn het perfecte antwoord.

De Kinderstrik: altijd goed gekleed

Een familiefeest of gebeurtenis bijwonen wil vaak zeggen dat je opperbest gekleed moet gaan. Hoewel jij je kleine spruit allerliefst in een mooi pakje wil steken, weten we allemaal evengoed dat dat leuke pakje niet lang vlekkeloos zal blijven: chocolavlekken van de chocoladefontein of zelfs grasplekken op de knieën.

Nee, hoewel investeren in een mooi pak een leuk idee lijkt, afhangend van de leeftijd van je zoon zal dat pak niet lang meegaan. Een leuk strikje kopen is echter wel altijd een goed idee. Zo kan je een eenvoudig hemdje en een vestje omtoveren tot een geklede combinatie, bruikbaar in zowel casual gelegenheden als formele evenementen.

Een strikje ‘op de groei’

Daarnaast zijn strikjes ook een erg goed idee omdat deze met je zoon kunnen meegroeien. Waar je spruit na een half jaartje al niet meer in zijn hemd of vest past, kan je het strikje erg makkelijk aanpassen. Daarnaast verandert de omvang van de hals niet aanzienlijk veel en kan je zoon zijn strikje dus nog erg lang blijven dragen.

Om alles wat af te wisselen kan je makkelijk strikjes kopen in verschillende, toffe kleuren. Op die manier kan je de strikjes makkelijker combineren met kledingstukken, het seizoen of zelfs de gelegenheid.

Ook meisjes kunnen vlinderstrikjes dragen!

Ben je op zoek naar een toffe outfit voor je dochter? Dan kan je ook voor haar een strikje aanschaffen.  De overtuiging dat kleine meisjes enkel kleedjes kunnen dragen werd aan stukken geslagen door rolmodellen zoals Cara Delavingne. Een schattig hemdje met een leuk strikje en een toffe rok zorgen ervoor dat je kleine meid er piekfijn en toch modern uitziet.

Wanneer je naar een familiefeest of formele gebeurtenis moet kies je als ouder makkelijk voor een strikje. Niet enkel zijn strikjes makkelijk te combineren met leuke outfits, ze gaan ook een hele tijd mee. Daarnaast zijn strikjes niet duur en kan je de kinderstrikjes in allerlei kleuren aankopen om zo met toffe kleurencombinaties voor de dag te komen die passen bij het event of zelfs het seizoen. Neem nou deze gele kinderstrik, hoe leuk om je kleine koter hiermee te zien lopen. Kijk op STRICKIE voor wat inspiratie.

http://www.strickie.nl/collectie