Ace Magazine
Image default
Aanbiedingen

Elke klusjesman heeft deze 5 gereedschappen in zijn gereedschapskist nodig

Als je een klusjesman, aannemer of bouwvakker bent, is je gereedschapskist waarschijnlijk je meest gewaardeerde bezit. Hij bevat het gereedschap van uw vak en is essentieel om de klus te klaren. Maar heeft u al het nodige gereedschap om de klus goed te klaren? Laten we eens kijken naar vijf gereedschappen die elke klusjesman in zijn gereedschapskist moet hebben.

 

Hamer

Een hamer is een absolute must-have voor elke klusser. Hij wordt gebruikt om spijkers in hout of andere materialen te slaan, en kan ook worden gebruikt om voorwerpen die uit elkaar moeten worden gehaald uit elkaar te halen. Zorg ervoor dat je er een kiest met een comfortabel handvat, zodat hij niet uit je handen glijdt tijdens het gebruik.

 

Schroevendraaierset

Een goede schroevendraaierset kan van pas komen bij allerlei klusjes, van het aandraaien van schroeven op meubels tot het in elkaar zetten van speeltoestellen voor buiten. Zorg voor een verscheidenheid aan schroevendraaiers met platte kop en kruiskop, zodat je altijd voorbereid bent, welk type schroef je ook tegenkomt.

 

Meetlint 

Als nauwkeurigheid belangrijk is, gaat er niets boven een meetlint! Of u nu vloeren of muren gaat opmeten, een betrouwbaar meetlint zorgt ervoor dat alles perfect past en er geweldig uitziet als u klaar bent.

 

Doppenset 

Als u voortdurend met bouten en moeren werkt, is een doppenset onmisbaar! Met de juiste doppen is het los- en vastdraaien van moeren veel gemakkelijker dan met alleen een steeksleutel. Bovendien is het altijd leuk om extra’s te hebben voor het geval je ze nodig hebt bij een noodreparatie!

 

Micrometer 

Last but not least: de micrometer! Dit gereedschap van onschatbare waarde meet afstanden met extreme nauwkeurigheid – zo nauwkeurig dat zelfs fracties van millimeters nauwkeurig kunnen worden gemeten! Dit maakt het perfect voor het controleren van kleine items zoals schroeven of bouten op dichtheid voordat de installatie of montage begint!

 

https://www.hogetex.com/meten/schroefmaten-micrometers