Ace Magazine
Image default
Beauty en verzorging

BIAB nagels: De enige gids die jij ooit nodig hebt

 

Vraag je je af hoe je die perfecte, langdurige manicure krijgt zonder naar de salon te gaan? Kijk dan niet verder dan builder in a bottle nagels! Want biab nagels zelf doen is gemakkelijk en bespaart ook nog eens tijd en geld. Met de juiste toepassing, kunnen deze nagels je wekenlang prachtige nagels geven. In deze gids verkennen we alle aspecten van builder in a bottle nagels – van welke producten het beste zijn voor deze designs, hoe je ze goed aanbrengt, tips om ze te verwijderen wanneer nodig, en meer!

Wat is BIAB Nails en waarom ze beter zijn dan andere nail art technieken

Builder in a bottle nagellak is een unieke vorm van nail art die een kunstmatig 3D-effect creëert en je nagels naar een hoger niveau tilt. In tegenstelling tot andere nagellak technieken, vereist builder in a bottle slechts één applicatie om het gewenste design te krijgen. Dankzij de superieure dekking en het gebruiksgemak is dit type nagellak perfect voor bezige bijen die zelf een salon-kwaliteit design willen maken. Bovendien, met de verscheidenheid aan kleuren beschikbaar in builder in a bottle formules, biedt het een kans voor gebruikers om creatief te zijn en te komen met een onbeperkt aantal mogelijkheden voor hun nail art experimenten. Welk ontwerp je ook bedenkt of welke kleur je ook wenst – het kan allemaal worden bereikt zonder uren door te brengen in een schoonheidssalon!

Stap-voor-stap handleiding voor het aanbrengen van je eigen BIAB nail art

Je eigen builder in a bottle nagels aanbrengen is eigenlijk veel gemakkelijker dan je denkt. Gebruik eerst een alcoholpad of nagellakremover om je nagels schoon te maken en eventuele resten of oliën te verwijderen. Kies vervolgens de grootte van de nageltips die het dichtst bij je natuurlijke lengte en vorm liggen. Breng één voor één voorzichtig lijm aan op elke tip en druk deze stevig op het nagelbed. Zodra je alle nageltips hebt aangebracht, vijl en vorm je ze in de gewenste look en vermijd je contact met de huid of nagelriemen. Nu is het tijd om de BIAB nagellak aan te brengen. Veeg enkele vegen BIAB met een kwastje over de nagel en probeer bubbeltjes zo veel mogelijk te vermijden. Lijm tot slot eventuele versieringen zoals strass-steentjes erop en werk af met een nagellak naar keuze! Met een paar eenvoudige stappen en wat oefening kun je thuis prachtige builder in a bottle nagels maken. Producten zijn te koop op polygelshop.nl

BIAB nagels kleuren

Tips voor het behoud van gezonde nagels bij gebruik van BIAB nagels

Het verzorgen van nagels is essentieel voor iedereen die zijn handen er graag gemanicuurd en goed verzorgd laat uitzien. Het gebruik van ‘builder in a bottle’ nagels maakt het onderhouden van gezonde nagels moeiteloos. Het regelmatig aanbrengen van lotion op de handen, nagelriemen en nagels helpt om ze te hydrateren en breuk of barsten te voorkomen. Bovendien is het belangrijk om de nagels niet te vijlen als ze nat zijn, omdat ze dan zwakker worden. Nagelversterkende middelen zoals biotine moeten ook gedurende langere tijd worden ingenomen om de nagelbedden te voeden en hun sterkte te behouden. Vermijd tenslotte schoonmaakmiddelen zoals die met een hoog alcoholgehalte om uw nagels te beschermen tegen agressieve uitdrogende middelen.

 

https://www.polygelshop.nl/collections/biab-nagels-zelf-doen