Ace Magazine
Image default
Aanbiedingen

De zachte parfum van Sabe Masson

Met het oog op een nieuw geurritueel ontwikkelde Sabé Masson het zachte parfum, een vast formaat zonder agressieve chemicaliën. Sinds de oprichting in 2014 is het merk gegroeid naar lotions en vloeibare parfums, allemaal met dezelfde geurfilosofie die zacht en respectvol is voor de huid. Trakteer uzelf op de zachte allure van dit artistieke Franse parfumhuis via Cotton Spa.

Sabé Masson – La Maison du Soft Parfum, (“The House of Soft Parfum”) is een Frans merk. Het werd opgericht door Isabelle Masson-Mandonnaud in 2015. De eerste opmerkelijke creaties zijn The Soft Parfums, “schoonheid en welzijn” vaste geuren die natuurlijke hydraterende en voedende oliën en geursamenstelling, alcohol en parabenen vrij combineren. In de zomer van 2015 lanceerde het merk hun Divins Alcools, hooggeconcentreerd Eau de Parfum, gebaseerd op 6 bestaande Soft Parfum geuren. Op Esxence 2017 kondigde Sabé Masson aan dat het zijn nieuwe collectie “Liquid Soft Parfums” zou lanceren, die in 2017 het vloeibare parfum opnieuw uitvindt: een vloeibaar Eau de Parfum zonder alcohol of oppervlakte-actieve stoffen.

Ontwerper Sabe Masson heeft 31 parfums in onze geurbasis. Sabe Masson is een nieuw geurmerk. De eerste editie werd gecreëerd in 2015 en de nieuwste is van 2017.

SABE MASSON

Een nieuwe parfumerie in het hart van Parijs. Sabe Masson geuren worden vervaardigd in Grasse – de parfumhoofdstad van de wereld. Gemaakt door Isabelle Masson-Mandonnaud, een van de oorspronkelijke oprichters van het wereldwijde merk Sephora, is Sabe Masson een leider in het ontwikkelen van nieuwe en mooie manieren om parfum te ervaren.

Zacht parfum is het eerste solide parfum dat schoonheid en welzijn combineert, in de vorm van een stok. Het heeft een natuurlijke cosmetische basis met 10% geurconcentratie. Delicaat en verfijnd zonder alcohol of parabenen, zachte parfums zijn ideaal voor alle huidtypes – zelfs de meest gevoelige.

Mooi verpakt en perfect draagbaar, zo stellen sabe masson parfums een nieuw parfumatieritueel voor.

https://www.cottonspa.nl/collections/sabe-masson-parfum