Ace Magazine
Image default
Aanbiedingen

De Tender modellen van Corsiva kennen ongelimiteerde eigenschappen

Corsiva is het sloep- en tendermerk waar vele watersportliefhebbers jarenlang vaarplezier aan hebben beleefd. Dit zijn de kwalitatief hoogwaardig tender sloepen met haar herkenbare sublieme vaareigenschappen en zijn vooruitstrevendheid in de botenmarkt. De modellenlijn blijft uitbreiden en ze zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Zo zijn er bijvoorbeeld genoeg keuzes uit de stoffering voor de kussensets en diverse kleurencombinaties om uw sloep wat luxer te maken. Er word samen met u gekeken naar de samenstelling die voldoet aan al uw wensen.

De Corsiva 595 Tender is de nieuwe parel van de Corsiva lijn
Met haar eigentijdse look, volledig nieuwe console is de stoere sportieve Corsiva 595 Tender een must have voor de watersportliefhebbers. Met genoeg ruimte is de binnenkant van de Corsiva ingedeeld met veel opbergruimtes. En met de keuze om de buitenboordmotor in de bun te laten plaatsen zult u al rustig varend te water gaan. De mogelijkheid tot een maximaal vermogen van 60pk gebruikt u de sloep zowel om mee te cruisen als snelvaren. Alles hangt uiteraard af van uw wensen en dat is waar ze bij Corsiva naar streven. De Corsiva Tender modellen zijn geheel naar eigen stijl en specificaties in te delen. Verder is de Tender een gemakkelijk trailerbare sloep om andere plassen te kunnen verkennen en door de hoge rugleuning zit u comfortabel en uit de wind. De tender modellen zijn over het algemeen door vele redenen geliefd onder watersportliefhebbers.

Wat maakt de 500 Tender zo populair?
De Corsiva 595 Tender was een lange tijd de favoriet in de Corsiva lijn. Totdat er de vraag kwam naar een kleiner Tender model. De vraag werd realiteit toen ze bij Corsiva aankwamen met de Corsiva 500 Tender. In tegenstelling tot de zeven meter lange 595 is de 500 maar vijf meter in lengte. Maar ondanks de kortere lengte gaat dit niet ten koste van haar vaareigenschappen. De motor is ook in de bun te plaatsen en uit te breiden tot een vermogen van 60pk. Er blijft genoeg ruimte in de kuip om met maar liefst 5 personen te zitten. En als u voor de Tender modellen gaat dan gaat u uiteraard voor smaak. Daarom is ook de 500 geheel naar eigen inzicht te stylen naar uw wensen. Denk hierbij aan gelcoatkleuren, bekleding en zelfs de vloeren. Deze eigenschappen maken de Corsiva 500 Tender net zo populair als de 595.

Heeft u al een keuze gemaakt uit een sloep?
Laat u adviseren over de mogelijkheden van de buitenboordmotor die aansluiten bij uw wensen. Corsiva bewees zich door de jaren heen als betrouwbaar en degelijk in zowel kwaliteit als in prijsverhouding. Bent u al helemaal overtuigd? Bezichtig dan de Corsiva modellen in de showroom bij een desbetreffende waterport speciaalzaak en informeer naar de vele mogelijkheden die de Corsiva Tender modellen te bieden hebben. Nog niet overtuigd? De experts weten u alles te vertellen over diverse bootmodellen.

https://www.sandenwatersport.nl